Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, taxat pentru plasamentul de la golul lui Florinel Coman: ”N-ai cum să stai aşa! Ce cauţi acolo?” | EXCLUSIV

Andrei Burcă, taxat pentru plasamentul de la golul lui Florinel Coman: ”N-ai cum să stai aşa! Ce cauţi acolo?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a reuşit să o învingă pe CFR Cluj, scor 1-0 (0-0), duminică seară, într-o partidă din etapa a 8-a a play-off-ului din Superligă.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către Florinel Coman în minutul 49, după o pasă a lui Darius Olaru.

Viorel Moldovan, despre plasamentul lui Andrei Burcă de la gol: ”Ce cauţi acolo, tu, fundaş central”

Prezent în studiourile Orange Sport, fostul mare internaţional Viorel Moldovan consideră că o vină mare la golul celor de la FCSB o are şi fundaşul central Andrei Burcă, prin poziţionarea sa defectuoasă la fază.

Mai exact, faza îl surprinde pe Andrei Burcă prea avansat, fără om în marcaj, undeva aproape de tuşă, fapt ce l-a obligat şi pe Kolinger să-şi mute poziţia. Astfel, între Kolinger şi Braun s-a creat acel spaţiu speculat excelent de Florinel Coman prin viteza sa, care a dus la marcarea singurul gol.

De asemenea, ”Moldo-gol” nu înţelege nici de ce Camora era atât de avansat la acea fază şi cum de tot mecanismul CFR-ului a fost deblocat de o pasă excelentă, dar norocoasă, a lui Darius Olaru.

Mai puţin corectă poziţia lui Burcă, la gol. N-ai cum să stai aşa. Ce cauţi acolo, tu, fundaş central? Păi, aici sunt patru roşii cu patru albi, la aut. 

Mingea ajunge în zona mediană, la Olaru. Tu ce mai cauţi? Stai în zona ta. Şi Camora are o poziţionare proastă. Nu ştiu cum i-au surprins aici, dar stau foarte prost.

Atunci, îl decalezi mai în dreapta pe Kolinger şi nu mai sunt surprinşi de către Coman la această acţiune”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

VIDEO: Rezumat FCSB - CFR Cluj 1-0

Afla mai multe despre: andrei burcaflorinel comancamoraviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare