Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, criticată dur după prestaţia cu FCSB: ”A refuzat fotbalul!”

CFR Cluj, criticată dur după prestaţia cu FCSB: ”A refuzat fotbalul!”

Fotbal

Comentarii

FCSB a reuşit să o învingă pe CFR Cluj, scor 1-0 (0-0), duminică seară, într-o partidă din etapa a 8-a a play-off-ului din Superligă.

Anghel Iordănescu, necruţător cu CFR Cluj: ”A refuzat fotbalul”

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la un singur punct de Farul Constanţa, iar meciul din etapa următoare de la Ovidiu, contra ”marinarilor” poate fi decisiv în stabilirea campioanei acestei ediţii de Superligă.

Prezent la meci, fostul selecţioner Anghel Iordănescu nu a fost deloc impresionat de jocul prestat de cele două formaţii.

Dezamăgirea mai mare a venit din partea celor de la CFR Cluj care, în opinia sa, nu a făcut deloc o propagandă bună fotbalului prin jocul său de pe Arena Naţională.

A fost o primă repriză modestă de ambele părţi. Cred că în prima parte FCSB-ul a încercat, şi-a dorit să joace, dar a avut realizări puţine şi s-a văzut prezenţa sa atunci când Coman intra în posesia mingii.

FCSB începe bine jocul în repriza a doua , reuşeşte să deschidă scorul, reuşeşte să aibă şi alte acţiuni periculoase, dar, repet, chiar dacă noi ne aşteptam să fie un derby, a întâlnit o echipă care a refuzat fotbalul.

Sunt două echipe care se luptă la titlu, Farul Constanţa şi FCSB, şi, din punctul meu de vedere, soarta campionatului se va tranşa la Constanţa în meciul următor”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei FCSB - CFR Cluj.

VIDEO: Rezumat FCSB - CFR Cluj 1-0

Afla mai multe despre: fcsb-cfr clujflorinel comananghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare