Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a explicat cum dictează schimbările la FCSB: ”Când stai 23 de ani în fotbal, mai cunoşti ceva”

Becali a explicat cum dictează schimbările la FCSB: ”Când stai 23 de ani în fotbal, mai cunoşti ceva”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva rivalei CFR Cluj, dezvăluind şi modul în care decide ce schimbări să dicteze staffului vicecampioanei. Latifundiarul susţine că totul se bazează pe un sentiment al său.

Duminică, FCSB a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în contextul luptei la titlu, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj cu scorul de 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Florinel Coman, în startul reprizei secunde, în urma unei prestaţii şterse a ”talismanului” vicecampioanei în prima parte.

”Un om, când stă 23 de ani în fotbal, mai cunoaşte şi el ceva”

În alte astfel de cazuri, ”Mbappe de România” a fost înlocuit la pauză, dar, de această dată, singura schimbare făcută în minutul 45 a fost cea a lui Andrei Cordea, în locul căruia a intrat Tavi Popescu.

Coman a dat lovitura imediat după pauză, iar, în urma jocului, Dumitru Dragomir l-a numit pe Gigi Becali ”un antrenor extraordinar”, la fel ce pe Gică Hagi.

Întrebat despre declaraţia fostului şef de la LPF, Gigi Becali a răspuns că nu are reale cunoştinţe în fotbal, deşi ar fi dezvoltat un simţ după 23 de ani în fenomen.

Patronul de la FCSB susţine că dictează schimbările atunci când vede că unui anumit fotbalist nu îi iese jocul, abilitatate pe care o are, deşi nu ar fi un cunoscător al fotbalului.

Becali a explicat cum dictează schimbările la FCSB

”(n.r. Dragomir zicea că aţi devenit un mare antrenor) E... bă, ştii care e treaba? Aici e o chestiune că... un om, când stă 23 de ani în fotbal, mai cunoaşte şi el ceva.

Şi nu că cunoaşte, că de cunoscut, nu cunosc fotbal, nu am cum, doar simt ceva, ce văd şi eu acolo... parcă voi nu vedeţi? Nu se vede jucătorul care nu iese?

Nu se vede? Şi atunci, îl schimbă pe ăla şi îl pui pe celălalt. Nu că ştiu eu fotbal... de unde să ştiu? Ce, antrenez?”, a declarat Gigi Becali, după victoria cu CFR.

În următoarea etapă a play-off-ului, FCSB va disputa posibila ”finală” a campionatului, împotriva liderului Farul Constanţa, la Ovidiu. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare