Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ”victimă” după FCSB - CFR Cluj 1-0? Nelu Varga: ”Ultima decizie o am eu!”

Prima ”victimă” după FCSB - CFR Cluj 1-0? Nelu Varga: ”Ultima decizie o am eu!”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a pierdut titlul după eşecul cu FCSB, scor 0-1, duminică seară, pe Arena Naţională, iar conducerea echipei se gândeşte serios să restructureze lotul.

Denis Kolinger, titular în înfrângerea cu FCSB şi spectator la cursa lui Florinel Coman spre unicul gol al partidei, ar urma să părăsească echipa imediat după terminarea sezonului.

Şanse mici pentru Kolinger de a rămâne la CFR Cluj

La meciul cu CFR Cluj, Dan Petrescu a optat pentru o pereche de fundaşi central formată din Andrei Burcă şi Denis Kolinger, cu toate că pe parcursul sezonului i-a acordat mai multă încredere brazilianului Yuri Matias, decât croatului.

”Bursucul” a riscat, probabil pentru a câştiga alonjă în defensivă, dar a pierdut. Tocmai faptul că Denis este masiv, în acelaşi timp şi lent, i-a permis lui Coman să marcheze unicul gol al partidei.

Denis Kolinger a fost adus la CFR Cluj sub formă de împrumut, de la formaţia daneză Velje, cu opţiune de transfer definitiv.

După prestaţia din meciul cu FCSB, sunt şanse foarte mici ca fundaşul de 29 de ani să mai continue alături de clujeni din vară. 

Înaintea de a lua decizia finală, patronul echipei, Nelu Varga, vrea să ştie exact dacă Dan Petrescu mai vrea, sau nu, să continue la Cluj şi în viitoarea stagiune de campionat.

  • Dan Petrescu mai are contract cu CFR până în vara lui 2024, însă are o clauză de reziliere de 400.000 de euro, care i-ar permite o mutare chiar din această vară.

Hai să aşteptăm şi finalul sezonului. Avem acum alte lucruri foarte importante pe cap după ce am pierdut cu FCSB.

Dar dacă tot mă întrebaţi de Kolinger, atunci vă pot spune că aştept şi eu să văd ce are Dan Petrescu de gând cu acest fotbalist pe care noi l-am adus sub formă de împrumut la CFR.

E adevărat că avem şi prima opţiune pentru un transfer definitiv, dar poate că nu îl mai vrea şi de la vară Dan Petrescu. Nu ştiu să vă zic exact acum.

Aştept şi părerea celor din boardul CFR-ului, iar ultima decizie este evident că o voi avea eu”, a declarat Nelu Varga, conform prosport.ro.

  • În cariera sa, Denis Kolinger a evoluat doar pentru NK Zagreb, NK Lokomotiva, Vejle şi CFR Cluj.
  • Fundaşul a bifat şi o prezenţă în naţionala de seniori a Croaţiei (19 minute), în 2017, la o partidă câştigată împotriva Mexicului, scor 2-1.

Afla mai multe despre: fcsb-cfrnelu vargakolinger 

viewscnt
Articole similare