Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa aflată sub mai multă presiune înaintea ”finalei” campionatului: ”Acasă, Farul e imbatabilă / Nu credeam că se mai încurcă de două ori” | EXCLUSIV

Echipa aflată sub mai multă presiune înaintea ”finalei” campionatului: ”Acasă, Farul e imbatabilă / Nu credeam că se mai încurcă de două ori” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva rivalei CFR Cluj, MM Stoica şi Viorel Moldovan au vorbit despre ”finala” dintre vicecampioană şi Farul Constanţa, din etapa viitoare, discutând care dintre cele două formaţii se va afla sunt mai multă presiune.

Cu doar două etape rămase, FCSB a reuşit să se apropie la doar un punct de liderul Farul Constanţa, formaţie pe care o va înfrunta în următoarea etapă.

Dacă ”marinarii” se impun, atunci devin campioni, în timp ce dacă roş-albaştrii câştigă, atunci îşi asigură un avans de două puncte înaintea ultimei etape, când o înfruntă pe Rapid.

În direct la Orange Sport, Viorel Moldovan a punctat că Farul se află sub mai multă presiune, în contextul în care a avut un avans important. Şi absenţa lui Alibec ar putea afecta liderul.

Echipa care se află sub mai multă presiune înaintea ”finalei” campionatului

Pe teren propriu, Farul e, dacă nu greşesc, imbatabilă, doar un meci piedut, cu CFR, în rest, majoritatea punctelor le-au făcut pe teren propriu.

Recuperează anumite elemente lipsă de la Craiova, dar cea mai mare pierdere e Alibec, chiar dacă echipa a demonstrat că poate să câştige fără el.

El a fost elementul principal în agrenajul Farului în acest sezon. FCSB vine cu un moral bun, toate lucrurile s-au aşezat în aşa fel încât să se dispute această semifinală, finală pentru Farul.

Nu pot să spun acum o favorită, va fi un meci echilibrat, dar cred că presiunea mai mare este pe Farul. (n.r. de ce?) Au avut atâtea puncte avans.

Vine FCSB cu un moral bun, are avantaul terenului, dar, cu pierderea lui Alibec, vor avea de suferit, chiar dacă au soluţii”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

”Nu credeam că Farul se mai încurcă de două ori”

MM Stoica a afirmat că este de acord cu Moldovan şi a dezvăluit că nici nu credea că FCSB mai are şanse la titlu, după înfrângerea din Giuleşti.

”(n.r. credeţi că aşa e?) Nu cred, sunt convins că aşa e. Uitaţi-vă ce s a întâmplat în Anglia, Arsenal a condus tot campionatul şi apoi a piedut ambele finale cu City.

Când vezi ca se apropie un advesar de care credeai că ai scăpat... după ce s a întâmplat în Giuleşti, nu credeam că mai avem şanse, nu credeam că Farul se mai încurcă de două ori”, a adăugat MM Stoica.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare