Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţii cutremurătoare despre Denis Alibec. Ce s-a întâmplat cu el în ultimele 24 de ore, după eliminare şi victoria FCSB: "Mami, nu ştiu cum s-a întâmplat"

Informaţii cutremurătoare despre Denis Alibec. Ce s-a întâmplat cu el în ultimele 24 de ore, după eliminare şi victoria FCSB: "Mami, nu ştiu cum s-a întâmplat"

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) trece printr-un coşmar de mai bine de 24 de ore, după eliminarea din remiza cu Universitatea Craiova, 1-1, şi victoria FCSB cu CFR Cluj, scor 1-0. Atacantul a primit mesaje jignitoare, într-un moment în care oricum a fost pus la pământ de absenţa din partidele decisive pentru titlul Superligii.

Denis Alibec s-a dus acasă, în zilele libere! Mama sa şi-a descoperit fiul schimbat

Lupta pentru titlul Superligii este acerbă. După ce Farul a remizat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-1, sâmbătă, FCSB a ajuns la un punct în spatele lui Gică Hagi, după 1-0 cu CFR Cluj. 

Poate cea mai mare pierdere pentru "Rege" va fi absenţa numărului 1 din atac, Denis Alibec, pentru meciurile decisive cu FCSB, duminică, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport,ro, şi cu CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului. 

Denis Alibec l-a lovit cu cotul pe Ştefan Vlădoiu şi a fost eliminat, iar cartonaşul roşu are consecinţe atât pe teren, cât şi în afara acestuia, relatează Emilia Stroe, mama internaţionalui român. 

"(n.r. - ultimele 24 de ore) Foarte grele au fost pentru Denis. Foarte grele, suferă mult. Ce să zic... E greu, foarte greu. Nu se iartă pentru ce a făcut, cu toate că el a stat şi a analizat faza. De câte ori s-a uitat a zis <<Nu ştiu ce am făcut, nu ştiu cum s-a întâmplat, n-am vrut să lovesc sub nicio formă, doar am vrut să-l împing>>. Nu-şi explică. Da (n.r. - am lacrimi). 

Suntem afectaţi, toată lumea zice că ar fi dat meciul pentru FCSB, în mesaje (n.r. - pe social media), că a jucat pentru FCSB, că de aia a luat roşu. Suporterii în general îi trimit. Sunt în online la postări ale diverselor site-uri, se văd.  

El zice că ar fi putut primi doar galben, că zice că sunt intrări mai grave unde nu s-a dat roşu direct. Eu eram acasă şi am zis că-mi stă inima. 

Nu credeam că e adevărat ce s-a întâmplat, că e un vis urât. Cred că era în autocar (n.r. - când a sunat-o prima dată). Era foarte supărat şi spunea <<Mami, nu ştiu cum s-a întâmplat>>, în continuu spunea", a declarat Emilia Stroe pentru Fanatik

Denis Alibec se teme acum pentru titlul Farului: "Spune că dacă se va întâmpla ceva rău el va fi de vină"

Denis Alibec este cu atât mai afectat cu cât Gică Hagi se confruntă cu probleme mari de lot, în privinţa primului 11, pentru meciurile rămase, iar suspendarea doar a înrăutăţit situaţia. 

"Nu ştiu dacă e ghinionist, ne gândim de ce s-a întâmplat şi de ce în momentul ăsta, că nu va fi alături de echipă. Se învinovăţeşte. Spune că dacă se va întâmpla ceva rău el va fi de vină. Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. A muncit foarte mult, de când a venit la Farul visează să iasă campion şi s-a întâmplat. 

Vă daţi seama că mesajele acelea nu-i cad bine. Cum să spui că un jucător a luat roşu pentru altă echipă?! Nu ştiu cum aceşti oameni pot gândi aşa. L-au afectat mesajele. Sunt oribile mesajele, doar o minte bolnavă poate gândi aşa ceva. <<Denis Alibec, ai jucat pentru noi...>>. Multe. 

Denis a fost susţinut de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi, dar el se simte vinovat. E acasă acum. Când ai probleme, familia îţi dă putere să treci peste. Nu plângea, dar era foarte afectat", a adăugat mama lui Denis Alibec, pentru sursa citată. 

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: denis alibecfarul constantafcsbeliminare denis alibec 

viewscnt
Articole similare