Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie care i-ar putea răni pe dinamovişti! Sorescu, după victoria cu CFR: ”Suntem cea mai iubită echipă din România. Sper să ieşim campioni”

Declaraţie care i-ar putea răni pe dinamovişti! Sorescu, după victoria cu CFR: ”Suntem cea mai iubită echipă din România. Sper să ieşim campioni”

FCSB

Comentarii

Prezent la flash-interviu în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva rivalei CFR Cluj, Deian Sorescu (25 de ani) a dat o declaraţie care i-ar putea răni pe fanii dinamovişti. Fotbalistul roş-albastru a afirmat că vicecampioana este cea mai iubită echipă din ţară.

Plecat de la Dinamo în urmă cu mai bine de un an, în vara lui 2022, pentru a ajuta clubul din punct de vedere financiar, Deian Sorescu nu a reuşit să se impună la noua echipă.

În Polonia, la Rakow, ”tricolorul” a dat peste un antrenor care nu l-a considerat neapărat valoros şi care a decis că românul nu are spaţiu în formaţia sa.

”Suntem cea mai iubită echipă din România”

Aşadar, pus în faţa faptului împlinit, Deian Sorescu a fost nevoit să părăsească Polonia, iar singura opţiune bună apărută, care mai existase şi în trecut, a fost FCSB.

Imediat ce s-a alăturat vicecampioanei, au apărut fel şi fel de reacţii, unele negative, iar altele pozitive, însă majoritatea fanilor dinamovişti nu îl vor putea ierta pe fotbalist.

În urma victoriei obţinute de vicecampioană împotriva rivalei CFR, Deian Sorescu a făcut un nou gest care i-ar putea răni pe fanii fostei echipe, dând o declaraţie despre FCSB.

Internaţionalul român consideră că vicecampioana este cea mai iubită echipă din ţară, cu cei mai mulţi fani şi s-ar bucura să câştige titlul alături de aceasta.

Declaraţie care i-ar putea răni pe dinamovişti

 

A fost o seară foarte frumoasă, atât pe teren cât şi în tribune. Sper să fie în continuare alături de noi şi să ne bucurăm împreună.

Sunt fericit că am pus umărul şi la titlul câştigat de Rakow, sper să reuşim asta şi aici. M-aş bucura să ies campion de două ori într-o săptămână.

Suntem cea mai iubită echipă din România, a fost o seară senzaţională. Da, FCSB are cei mai mulţi fani, nu sunt doar în Bucureşti ci în toată România.

Nu m-am gândit încă la meciul cu Farul. Am fost concentrat pentru partida cu CFR Cluj.  Mai avem două finale, pe care vrem să le câştigăm.

Nu vreau să vorbesc de alt jucător, dar Denis e un fotbalist important. Ştiam când am venit că avem totul la dispoziţie să ne batem la titlu”, a spus Deian Sorescu, după victoria cu CFR.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare