Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a refuzat să poate tricoul cu curcubeu, amendat de club! Sumă va fi donată unei asociaţii împotriva homofobiei

Fotbalistul care a refuzat să poate tricoul cu curcubeu, amendat de club! Sumă va fi donată unei asociaţii împotriva homofobiei

Ligue 1

Comentarii

Jucătorul echipei FC Nantes, Mostafa Mohamed, a fost amendat pentru că a refuzat să joace împotriva celor de la Toulouse din cauza tricoului curcubeu.

Fotbalistul care a refuzat să poate tricoul cu curcubeu, amendat de club

"Mostafa Mohamed, atacantul FC Nantes, a refuzat să participe la meciul cu Toulouse FC din motive personale, într-o perioadă în care FC Nantes se luptă pentru menţinerea în Ligue 1 Uber Eats. Ca atare, conducerea FC Nantes a decis să îl sancţioneze financiar", se arată în comunicat.

Canarii explică apoi că amenda va ajunge la o asociaţie. "FC Nantes şi fundaţia sa au dorit să doneze aceşti bani asociaţiei SOS Homophobie, care luptă zilnic împotriva homofobiei şi care îi va folosi pentru a combate acest flagel".

Federaţia Franceză de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa au programat pentru acest weekend o nouă etapă a operaţiunii de luptă împotriva homofobiei. Astfel, sub sloganul „Homo sau hetero, toţi purtăm acelaşi tricou”, cele 40 de echipe din Ligue 1 şi Ligue 2 au purtat sau urmează să poarte tricouri ale căror numere sunt colorate în culorile curcubeului.

În acest context, la meciul din Ligue 1 dintre Toulouse FC şi FC Nantes doi dintre titularii obişnuiţi ai celor două echipe nu au figurat pe listele de joc, dar nici nu au fost anunţaţi ca fiind accidentaţi. Este vorba de marocanul Zakaria Aboukhlal, de la Toulouse FC, şi de egipteanul Mostafa Mohamed, de la FC Nantes.

Afla mai multe despre: mostafa mohamed 

viewscnt
Articole similare