You are here:

Gigi Becali a anunţat ce transferuri face la FCSB: ”David Miculescu şi Omrani nu prea sunt atacanţi”

Gigi Becali a anunţat ce transferuri face la FCSB: ”David Miculescu şi Omrani nu prea sunt atacanţi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că va face transferuri în pauza de vară.

FCSB are şanse mari la titlu după ce s-a apropiat la doar un punct de Farul, echipă pe care o va întâlni chiar în etapa care urmează.

Gigi Becali are deja planul făcut şi susţine că echipa are nevoie să facă în vară câteva transferuri.

Ce transferuri vrea să facă Gigi Becali la FCSB: ”Trebuie neapărat vreo 3-4 jucători”

Lupta la titlu este foarte încinsă pe finalul acestui sezon. Cu două etape înainte de final, FCSB este la doar un punct în spatele liderului Farul şi cele două se întâlnesc în etapa următoare.

Gigi Becali este şi el animat de această luptă pentru primul trofeu de campioană de care s-ar putea bucura din 2015 până în prezent.

Însă titlul în Liga 1 i-ar aduce şi prezenţa în tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Şi Gigi Becali spune că are deja planul făcut.

Patronul FCSB a evitat să vorbească despre transferuri înaintea meciului cu Farul Constanţa, dar a spus pe ce posturi are vrea să transfere:

”(Vă interesează Garita?) Nu, la ora asta nu vorbim de nici un transfer. Dacă luăm campionatul, trebuie neapărat vreo 3-4 jucători: doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant... pentru Compagno (n.r. concurenţă) cum ar veni, că David nu e atacant.

Omrani nu prea e atacant nici el, el e aripă dreapta”, a declarat Gigi Becali. 

Gigi Becali este bucuros că a scăpat de Denis Alibec

Denis Alibec nu va avea drept de joc cu FCSB, după ce atacantul Farului a fost eliminat pentru un cot aplicat adversarului, la derby-ul cu Universitatea Craiova (scor 1-1).

Este o pierdere foarte grea pentru Gică Hagi, mai ales că Denis Alibec a fost, în acest sezon, cel mai bun jucător de la Farul Constanţa.

Gigi Becali spune că acum nu mai are aşa mari emoţii la meciul cu Farul Constanţa:

”Păi foarte mult contează, foarte mult, că el i-a dus până acolo. Acuma, dacă Alibec nu e, nu mai sunt atât de periculoşi.

Greu să ne poată bate, zic eu dar, Dumnezeu face el, ştie cum face”, a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare