Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă FCSB câştigă titlul, Gigi Becali mai aduce patru jucători: ”Încă un atacant. Miculescu şi Omrani nu sunt atacanţi”

Dacă FCSB câştigă titlul, Gigi Becali mai aduce patru jucători: ”Încă un atacant. Miculescu şi Omrani nu sunt atacanţi”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că va aduce patru jucători la FCSB, dacă echipa va reuşi să câştige titlul.

Gigi Becali a recunoscut că se gândeşte să mai aducă patru jucători la echipă, dacă FCSB-ul va reuşi să câştige titlul şi va lupta în preliminariile Ligii Campionilor.

Gigi Becali mai aduce patru jucători la FCSB

Aşadar, chiar dacă nu a oferit niciun nume de pe lista sa, Gigi Becali a anunţat posturile pe care vrea să le întărească în speranţa că va prinde grupele Ligii Campionilor, bineînţeles, dacă va câştiga titlul mai întâi.

Omul de afaceri nu este pe deplin mulţumit de cei patru fundaşi centrali pe care îi are în lot - Joonas Tamm, Iulian Cristea, Denis Haruţ şi Joyskim Dawa - şi mai doreşte încă două nume.

  • Cel mai probabil, unul dintre aceştia este Martin Ivanov, de la Warta Poznan, internaţional finlandez.

De asemenea, Gigi Becali mai vrea neapărat un atacant la echipă, în momentele în care Andrea Compagno nu poate să joace.

Latifundiarul consideră că David Miculescu şi Billel Omrani sunt ”aripi” şi nu pot să suplinească absenţa italianului la nevoie.

  • Sunt şanse foarte mari ca Billel Omrani să o părăsească pe FCSB la finalul acestui sezon.

Nu vorbesc despre niciun transfer. Dacă luăm campionatul, trebuie neapărat trei, patru jucători. Doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi încă un atacant pentru Compagno, că David nu e (n.r. - atacant). Omrani nu e atacant, el joacă aripă dreapta”, a declarat Gigi Becali, luni dimineaţă.

Gigi Becali vrea şi un mijlocaş la echipă care, din ultimele evenimente, ar putea să-l înlocuiască pe francezul Malcom Edjouma, cel care a intrat în dizgraţia conducerii recent şi care ar putea fi vândut în vară.

Afla mai multe despre: david miculescubillel omrani 

viewscnt
Articole similare