Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Haos total în Barcelona. Jucătorii lui Xavi au sărbătorit titlul din La Liga. Fanii i-au strigat numele lui Messi

VIDEO | Haos total în Barcelona. Jucătorii lui Xavi au sărbătorit titlul din La Liga. Fanii i-au strigat numele lui Messi

FC Barcelona

Comentarii

Fanii Barcelonei au ieşit cu zeciile de mii pe străzile din oraşul catalan pentru a sărbători titlurile de campioni ai Spaniei la masculin şi feminin obţinute de clubul de fotbal.

Mulţi suporteri au scandat numele lui Lionel Messi, a cărui plecare de la Paris Saint-Germain este aşteptată la finalul sezonului, în speranţa că Barca îl va putea readuce "acasă" în vară pe jucătorul de 36 de ani.

Jucătorii şi jucătoarele, aflaţi în două autocare deschise, au mers de la Camp Nou la Arcul de Triumf din oraş situat la 8 km distanţă, între şiruri de suporteri entuziasmaţi.

Jucătorii şi jucătoarele celor două echipe au purtat tricouri cu mesajul "La Liga este a noastră, viitorul la fel".

"Este o mândrie să împărtăşim asta cu fanii şi să-i avem mai aproape ca niciodată", a declarat portarul Marc-Andre ter Stegen pentru postul de televiziune al clubului.

În faţa celor două autocare, un alt autocar transmitea cântece pop pentru a crea atmosferă, în mijlocul străzilor pline de fumigene în culorile ''blaugrana'' ale clubului.

Fanii catalanii au sărbători încă de duminică seara pe străzile oraşului, petrecerile continuând până spre luni dimineaţă.

Echipa feminină a Barcelonei a câştigat încă din aprilie al optulea său titlu, în timp ce echipa masculină şi-a asigurat un nou titlu, al 27-lea, dar primul din 2019, după victoria cu Espanyol (4-2), de duminică.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare