Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Opriţa continuă la Steaua?”. Răspunsul unui oficial al CSA lasă loc de interpretări: ”Sportiv, eşti promovat, dar...” | EXCLUSIV

”Opriţa continuă la Steaua?”. Răspunsul unui oficial al CSA lasă loc de interpretări: ”Sportiv, eşti promovat, dar...” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (41 de ani) a iscat un nou scandal la CSA Steaua, după ce a făcut o serie de declaraţii acide la adresa lui Florin Talpan. Invitat în studioul Orange Sport, oficialul clubului Armatei, Iulian Miu (47 de ani) a încercat să mai linştească spiritele.

În urma înfrângerii dureroase suferite în derby-ul cu Dinamo, Daniel Opriţa a ţinut un discurs acid la adresa lui Florin Talpan, după ce juristul lui CSA Steaua i-ar fi cerut demisia antrenorului.

Antrenorul ”militarilor” a fost foarte critic la adresa inabilităţii clubului de a obţine dreptul de promovare şi a sugerat că va pleca din Ghencea, dacă situaţia nu este remediată curând.

”Opriţa continuă la Steaua?”

Discursul său a stârnit multe reacţii pozitive, iar zvonuri au început să circule în legătură cu o posibilă despărţire între cele două părţi, după patru ani de colaborare.

Invitat în studioul Orange Sport la câteva zile în urma derby-ului, Iulian Miu a încercat să linştească spiritele la CSA şi şi-a lăudat ambii colegi.

Întrebat dacă Opriţa va părăsi clubul, fostul fundaş a sugerat că nu vede de ce antrenorul ar alege să plece, dar nici nu a oferit vreo asigurare că dreptul de promovare va fi obţinut.

Iar, conform discursului din urma înfrângerii cu Dinamo, dacă CSA Steaua nu va reuşi să obţină licenţa pentru Superligă, atunci Daniel Opriţa va pleca de pe banca tehnică a echipei.

Iulian Miu, despre viitorul antrenoului lui CSA Steaua

”(n.r. Opriţa mai contiuă?) Eu cred că da, de ce să nu continue? Noi am venit împreună, în 2019, şi să ştii că atunci a fost foarte greu să faci o echipă în doar câteva săptămâni.

Cu ajutorul lui, care mai lucrase la ligile inferioare şi a avut acea promovare cu Juventus, ştia foarte mulţi jucători. Şi de acolo a pornit tot. Gândeşte-te că s-a promovat an de an.

Şi anul trecut puteam să jucăm barajul. Anul ăsta, eşti promovat, sportiv. Dar, din cauza manualului de licenţiere, unde este acel articol 14, pus acolo din Legea Sportului, ştim cu toţii că dacă nu eşti organizat ca...”, a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.

Andrei Vochin a fost de asemenea prezent în studio alături de oficialul CSA Steaua şi l-a făcut praf pe Florin Talpan pentru comportamentul avut în privinţa lui Opriţa.

Afla mai multe despre: daniel opriţacsa steauaiulian miu 

viewscnt
Articole similare