Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes din Superligă pentru transferul lui Daniel Popa, imediat după retrogradarea Chindiei! Echipa care a pus ochii pe atacant

Interes din Superligă pentru transferul lui Daniel Popa, imediat după retrogradarea Chindiei! Echipa care a pus ochii pe atacant

Superliga

Comentarii

Daniel Popa (27 de ani), căpitanul şi golgheterul Chindiei, a recunoscut, după retrogradarea echipei, că nu ştie dacă va continua la Târgovişte şi în Liga 2. O formaţie din Superligă ar fi pus deja ochii pe acesta şi doreşte să îi ofere o cale de scăpare.

În urma unui început dezastruos de sezon, în care a strâns doar trei puncte şi nicio victorie din 10 etape, Chindia Târgovişte a renăscut sub comanda lui Toni Petrea.

A urmat o serie de rezultate pozitive, care i-au dus pe târgovişteni în proximitatea play-off-ului, dar, uşor, uşor, Chindia a revenit în zona roşie a clasamentului.

Remize şi înfrângerile au continuat să se adune, iar punctul culminant a avut loc în ultima etapă, când trupa din Târgovişte a remizat cu FC Voluntari şi a fost întrecută de FC Argeş în clasament.

Interes din Superligă pentru transferul lui Daniel Popa, imediat după retrogradarea Chindiei

Piteştenii vor disputa barajul cu Dinamo sau Oţelul Galaţi, în timp ce Chindia va ajunge direct în Liga 2, motiv pentru care îşi va pierde nu doar majoritatea jucătorilor, ci şi pe Toni Petrea.

Imediat după retrogradarea echipei, alte formaţii din Superligă s-au adunat ca vulturii în jurul fotbaliştilor care vor părăsi echipa, în speranţa să ”cipuească” câte un chilipir.

Majoritatea dintre aceştia vor fi liberi de contract, căpitanul şi golgheterul Daniel Popa fiind în această situaţie, astfel că mutările pot fi rezolvate fără acordul Chindiei.

În acest context, potrivit Prosport, U Cluj ar fi pus ochii pe ”Iliuţă” Popa, pe care l-ar vede drept jucătorul ideal pentru a rezolva din problemele din ofensivă.

U Cluj a pus ochii pe atacant

Mamadou Thiam este golgheterul echipei, cu 11 reuşite, însă s-a remarcat de multe ori şi prin ratările sale, nu doar prin golurile pe care le-a marcat.

Aşadar, Ioan Ovidiu Sabău l-ar vedea pe Popa, un atacant cu experienţă în Superligă, ca o variantă bună pentru formaţia sa şi doreşte să profite de faptul că acesta tocmai a retrogradat alături de echipa sa de suflet.

Este însă de menţionat că ultima dată când a plecat de la Chindia, în urmă cu puţin peste un a, pentru a juca în a doua ligă a Coreei de Sud, ”Iliuţă” Popa nu a reuşit să facă faţă şi a revenit rapid la Târgovişte.

  • 127 de meciuri, 39 de goluri şi 11 pase decisive a strâns Popa în tricoul Chindiei
  • 700.000 de euro este cota sa de transfer, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: daniel popa 

viewscnt
Articole similare