Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Superligă se destramă după finalul play-out-ului! Plecări în masă în urma unei dezamăgiri nemărginite: ”24 de jucători termină”

O echipă din Superligă se destramă după finalul play-out-ului! Plecări în masă în urma unei dezamăgiri nemărginite: ”24 de jucători termină”

Superliga

Comentarii

”Victimă” şoc a retrogradării, deşi părea că nu va avea probleme în a se salva, cu Toni Petrea (48 de ani) pe banca tehnică, Chindia Târgovişte va juca în Liga 2 din sezonul viitor, iar echipa este foarte aproape de a se destrăma.

Aflată pe ultimul loc şi fără victorie după primele 10 etape, Chindia a luat decizia de a îl aduce pe Toni Petrea în locul lui Adrian Mihalcea, iar, iniţial, aceasta a părut una nemaipomenit de inspirată.

Târgoviştenii au legat o serie de rezultate care i-a ”transformat”, din favoriţi la retrogradare, în candidaţi la play-off, dar, în cele din urmă, perioada bună a echipei nu a durat.

Chindia se destramă după retrogradare

La momentul intrării în play-out, Chindia se afla pe locul 12, primul de deasupra liniei roşii, la egalitate de puncte cu Hermannstadt şi FC Botoşani.

Dacă sibienii au reuşit să încheie sezonul cu 31 de puncte, iar moldovenii cu cel puţin 28, Chindia nu a reuşit să treacă de 23 şi a retrogradat în ultima etapă, după victoria lui FC Argeş cu Petrolul.

Toate persoanele implicate la club au fost devastate de eşecul răsunător al echipei, care a retrogradat la primul meci pe stadionul pe care l-a aşteptat patru ani, pe care nu mai jucase de la finalul ultimei sale stagiuni în Liga 2.

Pentru Chindia urmează mai multe luni extrem de grele, în care oficialii vor fi nevoiţi să aleagă direcţia dorită şi să reconstruiască lotul, care urmează să fie ”dezmembrat”.

Peste 20 de jucători pot pleca de la Târgovişte

Directorul sportiv Sorin Paraschiv a dezvăluit că târgoviştenii riscă să piardă peste 20 de jucători şi a recunoscut că, momentan, clubul nici nu are vreo strategie.

Chindia este un club curat, fără datorii, care poate rămâne în Liga 2 fără niciun fel de problemă. Nu ştim ce facem, deocamdată nu pot să vă spun ce vom face, ce strategie va fi.

23 sau 24 de jucători termină contractele. Va fi foarte greu să faci o echipă nouă şi să ataci promovarea, vedeţi ce greu este în Liga 2”, a declarat Sorin Paraschiv, după remiza cu FC Voluntari.

Printre jucătorii ale căror contracte vor expira se numără şi majoritatea oamenilor de bază ai echipei, precum Cătălin Căbuz, Doru Popadiuc, Cristi Neguţ, Marco Dulca, Tiberiu Căpuşă sau Daniel Celea.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare