Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a ”suflat” titlul anul trecut, iar acum l-a retrogradat! Liviu Ciobotariu, ”naşul” lui Toni Petrea în Superligă | VIDEO

I-a ”suflat” titlul anul trecut, iar acum l-a retrogradat! Liviu Ciobotariu, ”naşul” lui Toni Petrea în Superligă | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

În ultimele două sezoane s-a născut o rivalitate surprinzătoare între doi antrenori din Superligă, anume Liviu Ciobotariu (52 de ani) şi Toni Petrea (48 de ani), situaţie dată în urma a două situaţii în care cel de-al doilea numit a ieşit mereu în pierdere.

I-a ”suflat” titlul anul trecut, iar acum l-a retrogradat! Liviu Ciobotariu, ”naşul” lui Toni Petrea în Superligă | VIDEO

Fotbalul dă mai mereu naştere la poveşti fantastice şi scenarii incrediible, iar unul dintre acestea are loc şi între Liviu Ciobotariu şi Toni Petrea.

Cei doi antrenori au fost protagonişti în ultimii ani şi au dezvoltat o rivalitate inedită la nivelul primei ligi. Două situaţii ies în evindenţă, iar de fiecare dată tehnicianul Voluntariului a avut câştig de cauză.

În sezonul trecut, Liviu Ciobotariu, şi pe atunci antrenor la FC Voluntari, a oprit-o pe FCSB, pregătită la acea vreme de Toni Petrea, din lupta la titlu, după rezultatul de egalitate, 2-2, înregistrat pe Arena Naţională, rezultat care i-a refuzat roş-albaştrilor ”finala” cu CFR Cluj din ultima etapă a campionatului respectiv.

Şi în a doua situaţie expusă, fostul mare fundaş central al naţionalei României a ieşit în câştig. De această dată, Liviu Ciobotariu şi al său Voluntari au retrogradat-o direct pe Chindia Târgovişte, antrenată de acelaşi Toni Petrea, în ”B”, tot după o remiză de 2-2.

Durerea a fost cu atât mai mare pentru Petrea şi elevii săi cu cât acest meci a fost primul jucat de dâmboviţeni pe noua arenă proprie din Târgovişte.

La finalul primului şi singurului meci disputat de Chindia ”acasă” la nivelul Superligii, Liviu Ciobotariu i-a compătimit pe dâmboviţeni pentru situaţia tristă creată.

”Îmi pare rău că noi i-am retrogradat pe Chindia. Nu am venit să retrogradăm pe nimeni, ci să ne jucăm şansa”, declara Ciobotariu, după meci.

Mihai Stoica: ”S-a luptat să încurce Chindia”

Însă, antrenorul Voluntariului a fost acuzat dur de Mihai Stoica pentru faptul că scopul acestuia ar fi fost doar acela de a o încurca pe echipa lui Toni Petrea.

"Voluntari e echipa care anul trecut a sacrificat Cupa României, inclusiv antrenorul zicea ce bonus aveau, au băgat echipa cu noi, au dat golul doi din offside şi aia s-a întâmplat (n.r. FCSB a pierdut orice şansă de a cucerit titlul cu CFR, în ultima etapă). 

Când tragi de timp azi, înseamnă că ai o problemă. Asta ascunde ceva. Tu ai neapărat nevoie să faci egal cu Chindia anul ăsta, cum a făcut egal cu noi anul trecut, când am pierdut titlul. Foarte bine că şi-au apărat şansele corect (n.r. cu Chindia). 

Niciodată de când sunt în fotbal nu am văzut o echipă care să retrogradeze cu asemenea ghinion, precum Chindia. Da, el (n.r. Ciobotariu) explică mereu ce se întâmplă. Ciobotariu s-a luptat pentru play-out în prima repriză şi pentru locul doi în a doua repriză. 

El (n.r. Ciobotariu) s-a luptat să încurce Chindia, clar. Dacă pierdea meciul ăsta, tot pe trei termina (n.r. iar FC Voluntari se califica pentru baraj). E clar! Deci nu stă în piciore ce a explicat. A tras de timp ca să retrogradeze Chindia", afirma Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: voluntarichindiaciobotariutoni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare