Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la lupta la titlu cu FCSB, la retrogradarea cu Chindia Târgovişte! Ce spune acum Toni Petrea: "Puteam să dau şi eu bir cu fugiţii"

De la lupta la titlu cu FCSB, la retrogradarea cu Chindia Târgovişte! Ce spune acum Toni Petrea: "Puteam să dau şi eu bir cu fugiţii"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Toni Petrea, a oferit prima reacţie după ce a retrogradat cu echipa.

Toni Petrea, după ce a retrogradat cu Chindia Târgovişte

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, partida cu FC Voluntari, în ultima etapă a play-out-ului din Superligă. Chindia a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, dar a retrogradat în Liga 2.

"Normal că suntem supăraţi, dezamăgiţi. Din păcate nu am reuşit mai mult. Am făcut din nou două cadouri, două goluri pentru adversar. Am mai lăsat după şi câteva oportunităţi prin care puteau înscrie. În repriza a două am jucat mai bine, dar nu am marcat pe final golul victoriei.

Când am preluat echipa, nu foarte multă lume ne dădea şanse. Echipa a crescut în joc şi în clasament. Odată cu play-out-ul ăsta am avut probleme, din cauza numeroaselor accidentări.

La fiecare joc am avut cel puţin un accidentat. Şi-au dorit, au făcut ce au putut ( n.r. jucătorii Chindiei). Sunt momente şi momente în viaţă unei echipe, pe care noi nu le-am valorificat. (n.r. aţi învăţat ceva din această experienţă?) Bineînţeles. Este tardiv să mai vorbesc acum. Da, am învăţat.

Nu vreau să mai comentez despre problememe financiare care au fost, sunt şi probabil că vor mai fi. ( n.r. aţi simţit că play-out-ul s-a jucat doar pe teren?) Eu vreau să cred că da. Nu am văzut, doar am auzit ce s-a întâmplat la Piteşti. Vreau să cred că echipele care au ajuns la baraj au ajuns pe merit, şi cele care au retrogradat la fel, pe merit.

( n.r. atârnă greu această retrogradare în CV-ul dumneavoastră?) Pentru mine contează, va daţi seama că nu îmi doream asta. Chiar nu am stat să analizez situaţia asta. Puteam să dau şi eu bir cu fugiţii, dar am vrut să rămân până la capăt”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Cum arată clasamentul din play-out-ul Superligii

  • 1. U Craiova 1948  - 36 puncte
  • 2. FC Voluntari  - 34 puncte
  • 3. Petrolul Ploieşti - 34 puncte
  • 4. U Cluj - 33 puncte
  • 5. Hermannstadt - 31 puncte
  • 6. FC Botoşani - 28 puncte
  • 7. UTA - 26 puncte
  • 8. FC Argeş - 24 puncte
  • 9. Chindia Târgovişte - 23 puncte
  • 10. CS Mioveni - 11 puncte

Afla mai multe despre: chindiatoni petrea 

viewscnt
Articole similare