Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AZ Alkmaar a prezentat scuze după incidentele din Conference League: "O seară neagră"

AZ Alkmaar a prezentat scuze după incidentele din Conference League: "O seară neagră"
Comentarii

AZ Alkmaar a prezentat scuze, vineri, într-un comunicat, pentru agresiunile comise de suporterii olandezi la meciul cu West Ham, din Conference League.

Joi seară, în timp ce fanii echipei West Ham se bucurau de calificarea în finala Conference League, suporteri ai AZ au trecut o barieră şi au atacat partea în care se aflau englezii. Au fost implicaţi în incidente şi fotbalişti, în zona atacată aflându-se familiile lor şi prietenii.

“Ceea ce s-a întâmplat depăşeşte orice limită. Clubul prezintă cele mai sincere scuze grupării West Ham şi miilor de de suporteri ai AZ care au fost deranjaţi de acest comportament urât. Când toată lumea spera la o întâlnire europeană istorică, meciul s-a transformat într-o seară neagră din cauza evenimentelor de după fluierul final. Este o seară la care trebuie să reflectăm cu ruşine. Nu din cauza meciului de fotbal disputat, ci din cauza comportamentului anumitor vizitatori. Din nefericire, nu putem folosi cuvântul suporteri în cazul acestor persoane”, a precizat AZ Alkmaar.

Clubul a precizat că va analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în colaborare cu poliţia, Ministerul Justiţiei şi municipalitatea din Alkmaar, pentru a evalua ce trebuie îmbunătăţit şi a vedea exact ce s-a întâmplat.

Afla mai multe despre: az alkmaar 

viewscnt
Articole similare