Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe rămâne pe poziţii: ”Meritam să fim echipa care se bate la campionat”. Contract special pentru ”Geană” la Universitatea Craiova: ”Am o clauză”

Eugen Neagoe rămâne pe poziţii: ”Meritam să fim echipa care se bate la campionat”. Contract special pentru ”Geană” la Universitatea Craiova: ”Am o clauză”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), a prefaţat duelul cu Rapid, care se va disputa în Giuleşti, şi a vorbit pe larg despre acest final de sezon de la formaţia din Bănie.

Universitatea Craiova o va întâlni în deplasare pe Rapid, luni, 22 mai, de la ora 20:30, în etapa a noua din play-off-ul Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Eugen Neagoe: ”Meritam să fim echipa care se bate la campionat”. Contract special pentru ”Geană” la Universitatea Craiova: ”Am o clauză”

În conferinţa de presă dinaintea partidei din Giuleşti, Eugen Neagoe a fost de părere că echipa sa merita să ocupe un loc mai sus în clasament, datorită jocului foarte bun prestat în play-off.

Antrenorul Universităţii Craiova a precizat că vrea să obţină măcar calificarea în cupele europene.

”Din păcate nu suntem acolo unde ne-am dori cu toţii. Cred că meritam să fim mai sus în clasament după tot ce am arătat în acest play-off. Chiar am avut o discuţie cu jucătorii despre erorile pe care le-am făcut în aceste partide din play-off.

Am primit golurile nepermis de uşor, cu toate că am prestat un fotbal frumos, spectaculos, şi ne-am creat ocazii de a marca la fiecare partidă. Dar până la urmă punctele sunt cele mai importante, chiar dacă jocul nu a fost unul rău.

Cred că meritam să fim echipa care se bate în acest moment la campionat. Acum ne batem pentru un loc în Conference League. Ne dorim acest lucru, suporterii vor fi alături de noi, ne vor încuraja şi merită felicitări pentru modul în care ne-au susţinut.

Ne dorim să ajungem în Europa pentru că merităm după ceea ce s a întâmplat în această primăvară. Ar fi păcat ca o echipă susţinută de un asemenea public să nu ajungă în Europa”, a declarat Neagoe, înainte de meci.

Totodată, Eugen Neagoe a vorbit şi despre lupta la titlu, dezvăluind că nu are vreo favorită între Farul Constanţa şi FCSB.

”Sincer nu mă interesează cine câştigă campionatul în România, dacă noi nu am reuşit să câştigăm. Din păcate ăsta este fotbalul, de aia este frumos. A fost o dezamăgire, şi eu am fost dezamăgit de ultimele rezultate, dar nu avem ce face.

Sper să fim mai concentraţi şi să nu mai facem aceleaşi greşeli care ne-au costat multe puncte. Sunt multe lucruri de pus la punct pentru sezonul următor.

Nu suntem perfecţi, sunt multe lucruri de făcut pentru ca Universitatea Craiova să ajung acolo unde ne dorim să ajungă, să se bată pentru campionat şi să câştige.

Eu am semnat contract până în 2024 şi am o clauză. Dacă vom reuşi să câştigăm campionatul, se prelungeşte până în 2026, dacă nu reuşim anul următor nu ştiu dacă se va prelungi. Nu trebuie să semnez niciun contract în acest moment”, a completat tehnicianul.

Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este o poziţie mai jos, cu două puncte mai puţin.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare