Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe vrea cu Farul ce nu a reuşit cu CFR şi FCSB: ”Am fost dezamăgit că nu am câştigat la Cluj. Meritam”

Neagoe vrea cu Farul ce nu a reuşit cu CFR şi FCSB: ”Am fost dezamăgit că nu am câştigat la Cluj. Meritam”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), a prefaţat duelul cu liderul Superligii, Farul Constanţa. Oltenii vin după remiza din Gruia cu campioana CFR Cluj, iar acum ”Geană” vrea să facă uitate ultimele două meciuri, în care echipa sa nu a câştigat.

Universitatea Craiova o va primi pe teren propriu pe Farul Constanţa, sâmbătă, 13 mai, de la ora 21:30, în etapa a opta din play-off-ul Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Eugen Neagoe vrea cu Farul ce nu a reuşit cu CFR Cluj şi FCSB: ”Am fost dezamăgit că nu am câştigat la Cluj. Meritam”

În conferinţa de presă premergătoare duelului din Bănie, Eugen Neagoe se aşteaptă la un meci extrem de spectaculos, la finalul căruia speră ca echipa sa să aibă câştig de cauză.

În ultimele două etape, Craiova a pierdut cu FCSB (1-2) şi a remizat cu CFR Cluj (1-1).

De asemenea, tehnicianul oltenilor consideră că formaţia din Craiova ar fi meritat mai multe puncte în acest play-off deoarece a jucat la un nivel superior faţă de cum o arată clasamentul în realitate.

”Cred că va fi un joc spectaculos, aşa cum au fost întotdeauna jocurile dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova. S-au marcat multe goluri indiferent dacă s-a disputat la Ovidiu sau la Craiova, asta ne dorim şi mâine seară.

Ne dorim cele trei puncte pentru că sunt foarte importante pentru noi. Sunt convins că băieţii vor da tot ce pot aşa cum au făcut-o la toate partidele din play-off.

Am fost puţin dezamăgit că nu am câştigat la Cluj, cred că meritam pentru tot ce s-a întâmplat pe parcursul meciului. Trebuie să ne revanşăm în faţa suporterilor, pentru că au fost în număr foarte mare cu FCSB.

Plăcerea de a juca fotbal am avut-o întotdeauna şi pe băieţii noştri i-am văzut în fiecare zi cu plăcerea şi dorinţa de a juca fotbal.

Poate nici şansa nu a fost de partea noastră în anumite momente ale jocurilor şi sincer cred că trebuia să fim echipa care se bate la campionat în acest moment, dar rezultatele nu au fost pe măsura jocului prestat. 

Ne dorim să terminăm pe locul doi, dar ne vom bate şi vom trata fiecare meci cu seriozitate. Ne dorim să urcăm în clasament, întotdeauna trebuie să speri şi să îţi doreşti mai mult, să ai obiective măreţe.

Îmi doresc să câştigăm, aş vrea să câştigăm la o diferenţă confortabilă şi să nu primim gol. Vom vedea dacă reuşim ceea ce ne propunem.

Teamă nu am avut niciodată de când m-am apucat de fotbal de absolut nimeni şi nimic. Nici cel mai tânăr jucător pe care îl avem în lot nu ar trebui să îi fie teamă de adversar sau atmosferă”, a declarat Neagoe, înainte de meci.

Afla mai multe despre: neagoecraiova 

viewscnt
Articole similare