Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ne poţi speria aşa". Eugen Neagoe şi-a găsit "client" după CFR Cluj - Universitatea Craiova, 1-1: "Mai uşor, că avem şi probleme cu inima"

"Nu ne poţi speria aşa". Eugen Neagoe şi-a găsit "client" după CFR Cluj - Universitatea Craiova, 1-1: "Mai uşor, că avem şi probleme cu inima"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a tras primele concluzii după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, în play-off-ul Superligii.

Eugen Neagoe îşi continuă disputa pe seama arbitrajului! "Nu ne poţi speria cu roşu la Ivan"

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Într-o primă reacţie, Eugen Neagoe a evidenţiat jocul bun al echipei sale, până să-l critice pe centralul Radu Petrescu, pentru decizia luată iniţial de a-l elimina pe Andrei Ivan. 

"Meritam cele trei puncte. Să zic aşa că poate au controlat ei prima repriză, dar a doua repriză a fost mult mai bună, am avut ocazii mari de a marca. Spre final am fost echipa mai bună. Din ultimele patru jocuri, cel mai bun jucător advers a fost portarul. Jucăm fotbal, i-am domninat azi, inclusiv posesia a fost mai bună. 

Şi cu FCSB am controlat partida. Nu am fost arogant, dar FCSB a câştigat cu un şut şi a marcat două goluri. Meritam să câştigăm şi cu CFR, şi partida din tur de la Craiova, şi cu FCSB. Din nouă puncte am luat doar două. Fotbal am jucat. Da, ne dorim să urcăm în clasament. Noi suntem de vină că n-am câştigat în seara asta, dar au fost ocazii imense în repriza a doua. E clar că Baiaram de la doi metri, după am scăpat doi contra unu cu şut Markovic, a dat peste poartă Ivan. 

Cred că ar trebui să fiu mai supărat, dar dacă voi comenta iar mă iau specialiştii că vorbesc mai mult despre arbitraj. 

Nu ne poţi speria cu roşu la Ivan, aşa, că a mai făcut aşa şi cu Rapid. Ultimele două meciuri cu domnul (n.r. - Radu Petrescu) aşa s-a întâmplat. Mai uşor, că avem şi probleme cu inima. Am făcut o glumnă acum, dar trebuie să fim responsabili, nu aşa să dăm roşu imediat. 

Nu am făcut campanii pe la televizor ca alţii o săptămână întreagă, că inclusiv Compagno trebuia eliminat. Azi, la un atac la care nici măcar nu l-a lovit e imediat roşu. 

Stai să ne jucăm şi noi, că de asta am făcut atâţia kilometri până la Cluj. Cred că suporterii au meritat să vadă acest joc, cred că a fost un joc agreabil. Am glumit că m-am speriat de roşu, nu mă mai sperii aşa de repede", a declarat Eugen Neagoe, după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1. 

Afla mai multe despre: eugen neagoecfr cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare