Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente confuze în Gruia! Andrei Ivan a marcat pentru 1-1 şi nu s-a bucurat. Apoi a urmat o fază care l-a enervat pe Dan Petrescu

VIDEO | Momente confuze în Gruia! Andrei Ivan a marcat pentru 1-1 şi nu s-a bucurat. Apoi a urmat o fază care l-a enervat pe Dan Petrescu
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să scoată un punct pe terenul lui CFR Cluj, după 1-1, după un gol la care Andrei Ivan nu s-a bucurat iniţial. Apoi, campioana en titre a cerut un penalty, dar care n-a fost acordat de centralul Radu Petrescu.

VIDEO | Andrei Ivan a marcat pentru 1-1 în CFR Cluj - Universitatea Craiova, dar a crezut că e în offside

CFR Cluj a rămas mult în urma liderului Farul Constanţa. Universitatea Craiova a reuşit o remiză, scor 1-1, în Gruia, cu CFR Cluj, după ce oltenii au fost conduşi prin reuşita lui Muhar, din minutul 66. 

CFR Cluj este la şapte puncte de Gică Hagi, după ce Andrei Ivan a reuşit să marcheze la trei minute după ce ardelenii au deschis scorul. 

Însă, atacantul îndrăgit al lui Mihai Rotaru a fost confuz preţ de câteva zeci de secunde. 

Andrei Ivan a profitat de o minge ajunsă cu noroc la el şi doar a trimis-o în poartă, din apropiere, pentru 1-1, dar atacantul a crezut că s-a aflat în poziţie de offside şi nu s-a bucurat. 

Faza a fost verificată cu VAR de Radu Petrescu, cel care i-a anulat eliminarea lui Andrei Ivan în prima repriză, şi a validat reuşita, în cele din urmă. 

VIDEO | CFR Cluj a cerut penalty, la 1-1 cu Universitatea Craiova

La trei minute distanţă de la golul egalizator al lui Andrei Ivan, CFR Cluj a cerut penalty pentru un presupus henţ în careul lui Popescu, dar nici de această dată Radu Petrescu n-a luat o decizie favorabilă clujenilor. 

Afla mai multe despre: andrei ivan golcfr cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare