Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, replică genială la flash interviu: "Noi suntem ca UNICEF, ajutăm pe toată lumea". De ce nu s-a bucurat după golul cu CFR Cluj

Andrei Ivan, replică genială la flash interviu: "Noi suntem ca UNICEF, ajutăm pe toată lumea". De ce nu s-a bucurat după golul cu CFR Cluj
Comentarii

Universitatea Craiova a obţinut o remiză în deplasarea de la CFR Cluj şi a rămas pe locul patru în play-off-ul Superligii.

"Nu m-am bucurat la gol, pentru că am crezut că sunt în offside. Chiar îmi pare rău că nu am câştigat. Trebuie să câştigăm acum meciul cu Farul.

S-a vorbit foarte mult despre acel penalty din meciul cu FCSB, am şi greşit, nu pot să-mi explic cum am avut acea execuţie, dacă mai încerc de 100 de ori, nu o mai lovesc aşa, dar poate aşa a vrut Dumnezeu să ratez atunci şi să marchez cu CFR Cluj.

(n.r. Aţi ratat din nou foarte mult, la fel ca-n meciul cu FCSB) Da, aşa suntem noi, suntem ca UNICEF, pe toţi îi ajutăm" , a declarat Andrei Ivan.

CFR Cluj - U Craiova 1-1

CFR Cluj a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

S-a încheiat 1-1, iar CFR are 39 de puncte şi este pe locul al treilea, la şapte puncte de liderul Farul. Campioana en-titre pare ieşită total din lupta pentru titlu.

CS Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 36 de puncte.

  • CFR CLUJ: Scuffet – C. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora (Peteleu 90) – Braun (Bordeianu 74), Boateng (Muhar 60), Cvek, Fică (Petrila 74) - Janga, Bîrligea (E. Krasniqi 60). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj - Mateiu, Screciu – Cîmpanu (Baiaram 61), Işfan (Roguljic 61; Căpăţână 77), A. Ivan – Koljic (Markovic 46). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: ivan 

viewscnt
Articole similare