Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voia să joace la FCSB, dar Ilie Dumitrescu i-a închis telefonul: ”Te gândeşti mai mult la bani?” / ”Copilul cere bomboane”

Voia să joace la FCSB, dar Ilie Dumitrescu i-a închis telefonul: ”Te gândeşti mai mult la bani?” / ”Copilul cere bomboane”

Fotbal

Comentarii

Fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a dorit să-l transfere la FCSB, în vara lui 2010, pe mijlocaşul Sorin Frunză (45 de ani), de la Unirea Urziceni, însă discuţiile au fost stopate la iniţiativa tehnicianului.

În acea perioadă, FCSB mai reuşea să transfere de la Urziceni alţi şapte fotbalişti - George Galamaz, Ricardo Gomes, Marius Bilaşco, Laurenţiu Marinescu, Iulian Apostol şi Raul Rusescu - însă legiunea putea fi mai numeroasă.

De ce nu a mai ajuns Sorin Frunză la FCSB

Un alt fotbalist care ar fi putut ajunge în Ghencea a fost Sorin Frunză, un mijlocaş experimentat, dar cu ştate vechi în fotbalului românesc.

Fostul jucător de la Poli Timişoara, FC Vaslui, FCU Craiova, FC Botoşani sau Rapid a povestit că a fost aproape să ajungă la FCSB, însă l-a supărat pe Ilie Dumitrescu, iar mutarea nu s-a mai realizat niciodată.

M-a sunat nea Vali Argăseală, dar nu am ajuns la o înţelegere. Atunci, a preluat telefonul mister Ilie Dumitrescu şi mi-a spus ceva care m-a deranjat: «Tu te gândeşti mai mult la bani decât că joci în templul fotbalului românesc?

Aveam 32 de ani. I-am spus că, atunci când mă duc acasă, copilul nu mă întreabă dacă joc în templu, copilul vrea şi el o bomboană. Atunci, mi-a închis telefonul şi s-a terminat.

A fost un lucru bun, că m-am transferat la Rapid. Ştiam ce bani le oferise FCSB colegilor mei şi nu m-am simţit respectat. La Rapid m-am simţit respectat”, a declarat Sorin Frunză, conform prosport.ro.

După ce a ratat transferul la FCSB, Sorin Frunză a ajuns la un acord cu rivala Rapid, pentru care avea să joace un sezon.

A mai evoluat, apoi, la Dacia Unirea Brăila, până în 2018, iar în ultimii ani a evoluat la nivel judeţean, în special în Galaţi.

Afla mai multe despre: sorin frunzailie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare