Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revolta jucătorilor de la CFR: ”Ne rupem picioarele degeaba! Să ne spună să nu mai venim, dacă e aşa”

Revolta jucătorilor de la CFR: ”Ne rupem picioarele degeaba! Să ne spună să nu mai venim, dacă e aşa”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Revolta jucătorilor de la CFR: ”Ne rupem picioarele degeaba! Să ne spună să nu mai venim, dacă e aşa”

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

S-a încheiat 1-1, iar CFR are 39 de puncte şi este pe locul al treilea, la şapte puncte de liderul Farul. Campioana en-titre pare ieşită total din lupta pentru titlu.

"Degeaba am dat pasă de gol dacă primim gol din ofsaid. Este foarte frustrant pentru că nu e prima oară. Noi muncim, ne rupem picioarele degeaba toată săptămâna şi vine o fază din asta. După părerea mea a fost ofsaid, la fel ca şi în tur. Cu Rapid am avut gol valabil la Maglica.

Cu FCSB am avut penalty în colţ la intrarea lui Tamm. Vă rog să vă uitaţi! Măcar să ni se spună să nu mai venim. Am avut şi ghinion, o dăm în bară. Noi nu am fost niciodată favorizaţi, dar la deciziile acestea mici au fost toate împotriva noastră.

Noi vrem să câştigăm meciurile care au mai rămas. Nu mai avem încredere în nimic, dacă va fi la fel ca astăzi nu o să putem câştiga. Uitaţi-vă la meciuri că puteam avea acum cu 6 puncte mai mult", a spus Cristi Manea.

CS Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 36 de puncte.

VIDEO | SHOW total la declaraţii. Dan Petrescu i-a "mitraliat" pe toţi şi a plecat brusc în timpul interviului: "Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Să vedem ce fac alţii în Europa"

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: Scuffet – C. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora (Peteleu 90) – Braun (Bordeianu 74), Boateng (Muhar 60), Cvek, Fică (Petrila 74) - Janga, Bîrligea (E. Krasniqi 60). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj - Mateiu, Screciu – Cîmpanu (Baiaram 61), Işfan (Roguljic 61; Căpăţână 77), A. Ivan – Koljic (Markovic 46). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: cfr clujcristi manea 

viewscnt
Articole similare