Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, cu infirmeria plină la duelul cu Universitatea Craiova. Gică Hagi: ”Mergem doar cu gândul să câştigăm cele trei puncte”

Farul, cu infirmeria plină la duelul cu Universitatea Craiova. Gică Hagi: ”Mergem doar cu gândul să câştigăm cele trei puncte”

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al formaţiei Farul Constanţa, Gică Hagi (58 de ani), a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova, din play-off. Trupa de la malul mării vine după istoricul 7-2 administrat celor de la Rapid.

Farul Constanţa o va întâlni în deplasare pe Universitatea Craiova, sâmbătă, 13 mai, de la ora 21:30, în etapa a opta din play-off-ul Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

7-1-ul cu Rapid a lăsat urme. Farul, cu infirmeria plină la duelul cu Universitatea Craiova. Gică Hagi: ”Mergem doar cu gândul să câştigăm cele trei puncte”

În conferinţa de presă premergătoare partidei din Bănie, Gică Hagi a precizat că o mare parte din jucători sunt indispobili.

Cu toate aceastea, ”Regele” vrea să obţină toate cele trei puncte puse în joc şi să mai facă un pas mare spre titlu.

”E o provocare mare pentru noi, o deplasare dificilă, ştim cu toţii din România care e spiritul oltenesc.

(n.r. despre accidentări) Băluţă, Larie, Popescu, Morar, Gustavo, Mazilu. Mergem la Craiova doar cu gândul de a încerca să câştigăm cele trei puncte, cu toate că ştim că e dificil. 

Suntem încrezători, în formă, am arătat că jucăm un fotbal foarte bun, la nivel foarte mare. E în mâinile noastre, depindem numai de noi, aşa că nu trenuie să vorbim de ceilalţi. 

Noi am scris istoria până acum şi noi vrem să o terminam aşa cum trebuie”, a declarat Hagi, înainte de meci.

Clasament Superliga, după etapa a 7-a din play-off:

  • 1. Farul Constanţa - 46 de puncte
  • 2. FCSB - 43 pct
  • 3. CFR Cluj - 39 pct
  • 4. Univesitatea Craiova - 36 pct
  • 5. Rapid - 34 pct
  • 6. Sepsi - 25 pct

Afla mai multe despre: farulhagisuperliga 

viewscnt
Articole similare