Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe, păzea! Farul vrea să repete performanţa din etapa trecută: ”Să sperăm că o să jucăm la fel de bine ca acasă cu Rapid”

Neagoe, păzea! Farul vrea să repete performanţa din etapa trecută: ”Să sperăm că o să jucăm la fel de bine ca acasă cu Rapid”

Farul Constanța

Comentarii

Jucătorii liderului din Superligă, Farul Constanţa, au avut un mesaj înaintea duelului din Bănie cu Universitatea Craiova şi au avertizat-o pe formaţia pregătită de Eugen Neagoe.

Farul Constanţa se va duela Universitatea Craiova, sâmbătă, 13 mai, de la ora 21:30, în etapa a opta din play-off-ul Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Dobrogenii se vor deplasa în Bănie după ce au învins-o pe Rapid, la Ovidiu, cu istoricul 7-2, iar jucătorii lui Gică Hagi doresc să repete performanţa din etapa trecută.

Totuşi, constănţenii au mari probleme de lot, dar Alibec&Co speră să joace la fel de bine ca în meciul cu Rapid.

”Putem scrie istorie şi suntem conştienţi de treaba asta. Aşteptăm toţi suporterii alături de noi şi să încercăm să câştigăm la Craiova.

Doamne ajută să sperăm că o să jucăm la fel de bine ca acasă cu Rapid”, a declarat Alibec, înainte de meci.

Totodată, şi Louis Munteanu a precizat cum trebuie să se prezinte liderul campionatului pentru a câştiga în Bănie.

”Noi trebuie să mergem acolo să facem un joc foarte bun şi să fim foarte inteligenţi pentru că aşa se câştigă meciurile astea mai tari”, a adăugat şi tânărul jucător al constănţenilor.

Afla mai multe despre: farulalibecsuperliga 

viewscnt
Articole similare