Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când se va decide viitorul lui Dan Petrescu la CFR: ”Mă voi întâlni cu patronul”. Sezon de uitat pentru clujeni: ”Ghinioanele cu accidentări, greşelile mari de arbitraj”

Când se va decide viitorul lui Dan Petrescu la CFR: ”Mă voi întâlni cu patronul”. Sezon de uitat pentru clujeni: ”Ghinioanele cu accidentări, greşelile mari de arbitraj”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a prefaţat duelul clujenilor cu Sepsi, dar a vorbit şi despre situaţia echipei din Gruia, care este pentru ”prima oară în ultimii ani când nu mai are şanse matematice la titlu cu două etape înainte de final”.

CFR Cluj o va întâlni pe Sepsi, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20:30, în etapa a noua a play-off-ului Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Echipa clujeană ocupă locul trei în clasament, cu 39 de puncte, cu şapte mai puţine decât FCSB (locul doi) şi cu opt mai puţine decât liderul Farul.

În conferinţa de presă dinaintea partidei de la Sfântu Gheorghe, Dan Petrescu, a afirmat, vineri, că la echipă este acum poate cea mai rea stare din mandatul său la gruparea clujeană.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a vorbit şi despre multele motive care au dus la această situaţie la gruparea din Gruia.

“Nu e o situaţie prea bună pentru CFR, prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are şanse matematice la titlu cu două etape înainte de final.

Dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în acest an, de la foarte multe meciuri... Avem 60 de meciuri. Au fost şi Cupa României şi Europa... A fost foarte greu.

Şi am alergat după trei iepuri şi n-am prins niciunul. Ghinioanele cu accidentări... Greşelile mari de arbitraj în primele şapte meciuri din play-off... E posibil mâine să avem patru copii în teren de la început.

Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent. Toate aceste lucruri au făcut să fie aceste rezultate pe care nu ni le doream”, a declarat Petrescu, înainte de meci.

El a precizat că Sepsi este favorita în meciul de sâmbătă din Superligă.

“La meciul cu Sepsi ei sunt favoriţi. Noi din păcate n-avem nici moral, nici spirit şi avem şi jucători accidentaţi. Este poate cea mai rea stare din mandatul meu la CFR.

Obligatoriu trebuie să ieşim pe locul trei. Apărarea câştigă campionate. Noi nu mai avem apărare. După un 2022 fantastic a venit acest 2023 cu rezultate la care nu ne aşteptam”.

Petrescu a vorbit şi despre viitorul său şi al echipei: “Eu ştiu că mai am un an de contract. Nu mi s-a spus ce se va întâmpla la vară, dacă vom lua jucători, dacă vom da jucători, dacă avem bugetul ăla... N-am primit nicio ofertă.

Dacă aş pleca de la CFR aş pleca numai în străinătate, în niciun caz în România. Cred că la finalul sezonului mă voi întâlni cu patronul”, a încheiat tehnicianul în vârstă de 55 de ani.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare