Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, tentat să plece de la Farul? Suporterii ”marinarilor”, mesaj pentru atacant înaintea ”finalei” cu FCSB

Denis Alibec, tentat să plece de la Farul? Suporterii ”marinarilor”, mesaj pentru atacant înaintea ”finalei” cu FCSB

Fotbal

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) este marele absent al partidei Farul - FCSB, programată duminică, la Ovidiu, care poate decide noua campioană a Superligii, după eliminarea primită în meciul cu Universitatea Craiova.

  • Partida Farul - FCSB va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, duminică, de la ora 21:00, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Suporterii Farului sunt alături de Denis Alibec

În urma greşelii de la Craiova, Denis Alibec a primit o suspendare de două etape şi va rata cele două partide istorice ale Farului, cu FCSB şi CFR Cluj.

În ultimele zile, atacantul ”marinarilor” a primit foarte multe mesaje din partea ”aşa-zişilor” fani ai Farului, care l-au acuzat de faptul că ar fi luat intenţionat acel cartonaş roşu pentru a-i face viaţa mai uşoară FCSB-ului.

Sorin Mihăilescu, fostul lider de galerie al Farului de la finele anilor 90, începutul anilor 2000, a declarat că nu există nimic real în aceste speculaţii, iar suporterii ”veritabili” ai formaţiei de pe litoral îi sunt alături jucătorului în aceste momente dificile.

În acelaşi timp, Mihăilescu este de părere că, indiferent ce se va întâmpla în finalul acestui sezon, Denis Alibec trebuie să rămână la Farul şi să-şi ia revanşa.

Jucătorii vor trebui să lupte şi pentru Denis. Ne-a dus tot campionatul în spate. A fost motorul. Toată echipa s-a bazat pe experienţa şi felul de-a fi al lui Alibec. Să dăm în el ar fi prostesc şi inutil. Sper ca echipa să tragă şi pentru el.

I-am transmis mesaje, ca să înţeleagă că nu credem alte tâmpenii. Vreau doar să spun că, dacă Denis semnează prelungirea (n.r. - rămâne la Farul), cred că acolo se va vedea că au fost doar aberaţii. Oricum sunt doar aberaţii, după părerea mea.

Noi credem că Denis, după această gafă, pentru că este o gafă impardonabilă la experienţa lui, va trebui să demonstreze tuturor că a fost doar o greşeală de moment. A tras ca un nebun un întreg campionat. Multe sacrificii.

Dacă a făcut anul ăsta atât de multe pentru echipă, trebuie să rămână la club. Sigur are caracter. Ne-a arătat în acest sezon. Asta este pentru duşmani şi pentru proştii, ăia, care comentează. Noi, ceilalţi, îl ştim!”, a declarat Sorin Mihăilescu, la Fanatik Superliga.

Afla mai multe despre: sorin mihailescusuporteri farul 

viewscnt
Articole similare