Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste dezarmantă pentru Dinamo, chiar înaintea meciului de la Iaşi! O echipă din Liga 2 nu a luat licenţa pentru Superligă. Cum poate fi afectată echipa lui Burcă

Veste dezarmantă pentru Dinamo, chiar înaintea meciului de la Iaşi! O echipă din Liga 2 nu a luat licenţa pentru Superligă. Cum poate fi afectată echipa lui Burcă

Liga 2

Comentarii

Dinamo a primit o veste proastă, cu două zile înainte de meciul pe care ”câinii” îl vor disputa la Iaşi, contra Politehnicii.

Conform Gsp.ro, Unirea Dej nu a obţinut licenţa pentru Superligă. Astfel, echipa antrenată de Dragoş Militaru este al doilea club din play-off-ul ligii secunde ca nu are dreptul de a evloua în prima ligă, după CSA Steaua. Unirea Dej poate face apel la până pe 31 mai.

Cum afectează această decizie lupta pentru promovarea în Superligă

În cazul în care această decizie nu se va schimba, FC Buzău ar fi sigură de prezenţa la barajul pentru promovarea în Superligă, dat fiind faptul că cele patru echipe cu licenţă vor ocupa cele patru locuri ce pot duce în primul eşalon fotbalistic al României. Unirea Dej va juca duminică, 21 mai la Galaţi, contra Oţelului.

Echipa lui Dorinel Munteanu poate profita de lipsa de motivaţie a adversarilor, iar în cazul în care gălăţenii vor câştiga, vor merge direct în Superligă. Simultan, Dinamo va juca la Iaşi, iar Buzău în Ghencea cu CSA Steaua. Dinamo poate promova în Superligă, în cazul în care va obţine un rezultat mai bun decât cel al Oţelului.

În cazul în care Oţelul şi Dinamo vor încheia la egalitate de puncte, gălăţenii vor promova din cauza faptului că au intrat cu mai multe puncte în play-off decât echipa lui Burcă.

Iată clasamentul play-off-ului din Liga 2

  • 1) Politehnica Iaşi 57p
  • 2) Steaua Bucureşti 49p
  • 3) Oţelul Galaţi 46p
  • 4) Dinamo 46p
  • 5) FC Buzău 42p
  • 6) Unirea Dej 40p

Afla mai multe despre: dinamodejburcă 

viewscnt
Articole similare