Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Croitoru s-a întors în Superligă! A semnat azi pe un sezon pentru revenirea în play-off | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Marius Croitoru s-a întors în Superligă! A semnat azi pe un sezon pentru revenirea în play-off | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Antrenorul Marius Croitoru (42 de ani) s-a înţeles, vineri, pentru revenirea în Superligă. Din sezonul următor va fi pe banca tehnică a echipei sale preferate, singurul loc în care a confirmat ca principal.

Echipa din Superligă cu care a semnat Marius Croitoru, după eşecul de la U Craiova 1948 şi FC Argeş

Marius Croitoru e pe bară de două luni, după ce a mers din eşec în eşec în acest sezon. La U Craiova 1948 a renunţat, după ce Adrian Mititelu s-a arătat indignat de felul în care arată echipă, apoi a ales FC Argeş, de unde a plecat la fel de dezamăgit. Mai mult, principalul a fost criticat de Viorel Tudose, finanţator şi membru în Consiliu de Administraţie

Cu două echipe bifate în actuala stagiune, antrenorul a fost nevoit să ia o pauză, dar şi-a aranjat viitorul în ultimele zile. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, Marius Croitoru a semnat un contract pe un sezon cu FC Botoşani. 

După primele indicii apărute joi în privinţa lui Marius Croitoru, mutarea a fost parafată între părţi, care reiau vechea colaborare, singura din ultimii ani care a funcţionat. 

Valeriu Iftime a evitat mereu să ofere un răspuns clar în privinţa revenirii lui Marius Croitoru, de-a lungul acestui sezon, în care i-a acordat credit lui Flavius Stoican

Însă, pentru actualul antrenor al lui FC Botoşani meciul de sâmbătă este ultimul în Moldova, cu CS Mioveni, de la 14:45, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Flavius Stoican a ratat şansa barajului pentru Europa, după înfrângerea de pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-2, în play-out-ul Superligii, ceea ce a accelerat decizia de a produce modificarea la nivelul băncii tehnice. 

Astfel, Marius Croitoru s-a întors la FC Botoşani, pe care o va conduce în perioada de pregătire din vară şi în noul sezon cu un obiectiv clar: revenirea în play-off, acolo unde a calificat în trecut echipa din Moldova. 

Cum s-a produs plecarea lui Marius Croitoru în 2022

Principalul revine la FC Botoşani după aproape un an. Marius Croitoru a preluat echipa în 2019 şi s-a despărţit de Valeriu Iftime în iunie 2022. 

Deşi la un moment dat a fost cel mai longeviv antrenor din prima ligă, Marius Croitoru a afirmat că nu s-a mai înţeles cu FC Botoşani asupra noului contract. 

La acel moment, Valeriu Iftime i-a acordat suficient timp de gândire pentru prelungirea contractului, dar cu anumite condiţii, care nu i-au fost pe plac antrenorului. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniantrenor fc botosanivaleriu iftimemarius croitoru fc botosani 

viewscnt
Articole similare