Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă surprinde înaintea ”finalei” cu Farul: ”Se doreşte arestarea mea cu orice preţ!”

Gheorghe Mustaţă surprinde înaintea ”finalei” cu Farul: ”Se doreşte arestarea mea cu orice preţ!”

Fotbal

Comentarii

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, s-a arătat îngrijorat de faptul că i se caută nod în papură în ultima perioadă, pentru a fi încarcercat.

Gheorghe Mustaţă susţine că a deranjat foarte mulţi oameni, în ultimii ani, prin faptul că a coalizat galeria celor de la FCSB, în ”războiul” cu Steaua, iar acum i se caută pasul strâmb.

Gheorghe Mustaţă, înaintea meciului cu Farul: ”Eu nu pot să le zis suporterilor să nu vină”

Şeful Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, a afirmat că nu este interesat de niciun conflict la meciul cu Farul, deoarece există mulţi ochi aţintiţi asupra sa.

În schimb, acesta este interesat doar de susţinerea totală a echipei, alături de ”locotenenţii” săi, la un meci atât de important, care poate decide viitoarea campioană a Superligii.

Noi am primit 230 de bilete, dar sunt foarte mulţi care mă sună şi care îmi spun că vor să vină, să stea afară. Eu nu pot să le spun să nu vină.

Nu ştiu, să nu se înţeleagă altceva. Că instig să vină lumea. Suntem în România. Totul se poate interpreta. Eu îi văd pe la mine, pe la pizzerie, cu binoclu, mai fotografiază.

Nu ştiu, să nu instig, că fac, că dreg. Noi nu vrem decât să susţinem echipa. Nu sunt cu frâna de mână trasă. E realitatea. Se caută cu orice preţ decapitarea mea. Să mă bage la puşcărie", a declarat Gheorghe Mustaţă, la fanatik.ro.

Pentru că a iscat curiozitate cu ce a spus, lui Mustaţă i s-au cerut lămuriri. 

"Horia, sunt prea multe. Cineva a mai pus un capac ieri şi deja încep să spun. Nu e normal. Nu vreau să le fac publice.

Se doreşte arestarea mea cu orice preţ, pentru ce fac eu. Nu ştiu dacă sunt vânat, dar oamenii sunt disperaţi la ce am făcut eu în galerie. Sunt incomod de doi ani. Eu ştiu, dar acum se axează pe pasul meu greşit.

Eu, la pizzerie, scot înregistrări şi văd cum vin şi pozează, şi maşini pe partea cealaltă. Numere de maşini. Am pus galeria la punct, de aceea”, a adăugat liderul galeriei FCSB. 

Afla mai multe despre: gheorghe mustaţafarul-fcsb 

viewscnt
Articole similare