Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a realizat primul transfer al verii! Câţi bani a costat internaţionalul român de juniori

OFICIAL | Rapid a realizat primul transfer al verii! Câţi bani a costat internaţionalul român de juniori

Fotbal

Comentarii

Rapidul are ambiţii mari în viitorul sezon al Superligii şi pregăteşte cu atenţie campania de trasferuri din vară.

Omar El Sawy s-a transferat la Rapid

UPDATE | Rapidul a oficializat transferul lui Omar Sawy:

”BUN VENIT, OMAR EL SAWY! 

Rapid l-a transferat pe Omar El Sawy, unul dintre jucătorii cei mai promiţători ai ţării, component al naţionalei României U19.

"Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.

În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câştigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Ţin minte cum m-am simţit atunci când am intrat pe teren şi am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinţei conform căreia Universul îţi transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeaşi zi în care am marcat şi am câştigat Cupa este o coincidenţă frumoasă.

Cu siguranţă voi da totul pentru suporterii Rapidului şi pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poţi evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană şi să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simţit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, a fost mesajul tânărului fotbalist, transmis pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.


Ştirea iniţială

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Rapidul a ajuns la o înţelegere cu Omar El Sawy, un mijlocaş ofensiv în vârstă de 19 ani, legitimat la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Sursa citată anunţă că fotbalistul a fost prezent vineri dimineaţă, la stadionul Giuleşti, alături de părinţi şi de agentul său, Cătălin Sărmăşan, pentru a-şi pune semnătura pe contract.

Internaţionalul român U19 a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani.

Formaţia din Miercurea Ciuc a fost de acord să-l cedeze pe fotbalist pentru aproximativ 400.000 de euro, unde sunt incluse şi bonusuri de performanţă.

  • El Sawy a bifat 21 de meciuri pentru Csikszereda Miercurea Ciuc, în Liga 2, având şi un gol marcat. 
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui El Sawy, conform transfermarkt.de.

Omar El Sawy are şi origine egiptene, însă este născut la Târgu Mureş şi a ales să reprezinte România.

În primăvara lui 2022, Omar El Sawy a câştigat medalia de aur la Liga Elitelor U19, după o finală scor 3-0, contra Universităţii Cluj, chiar pe stadionul Giuleşti.

Afla mai multe despre: omar el sawycsikszereda 

viewscnt
Articole similare