Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nuggets, încă un pas către o calificare istorică în finala play-off-ului NBA! Denver o conduce cu 2-0 pe LA Lakers, după 108-103 în meciul doi

Nuggets, încă un pas către o calificare istorică în finala play-off-ului NBA! Denver o conduce cu 2-0 pe LA Lakers, după 108-103 în meciul doi

NBA

Comentarii

Denver Nuggets a reuşit să câştige şi meciul doi din seria cu LA Lakers, scor 108 - 103.

Denver a pornit perfect în finala Conferinţei de Vest şi s-a impus în prima partidă împotriva lui LA Lakers, după o nouă prestaţie impresionantă a lui Nikola Jokic.

Sârbul în istoria NBA graţie meciului de miercuri dimineaţă, câştigat de Denver cu scorul de 132-128, în deplasare.

Nuggets, încă un pas către o calificare istorică în finala play-off-ului NBA

În partida a doua din serie, Nuggets au reuşit o nouă victorie, tot la o diferenţă mică, 108 - 103, în mare parte, din nou, datorită lui Jokic.

Însă victoria lui Denver n-ar fi fost posibilă fără Jamal Murray, cel mai bun marcator al meciului, care a înscris 37 de puncte şi a reuşit 10 recuperări şi cinci assist-uri.

Canadianul a fost într-o formă de zile mari în meciul doi şi a prins cinci minute în plus pe teren, un semn că a fost decisiv pentru echipa sa.

Nimeni nu a reuşit să strălucească nici pentru Lakers, Lebron fiind cel mai bun om pentru LA, cu 22 de puncte, nouă recuperări şi 10 pase decisive, mult sub statisticile sale din ”tinereţe”.

Denver o conduce cu 2-0 pe LA Lakers

Aşadar, aflată în avantaj, 2-0, Denver este aproape de a face istorie, prin a se califica pentru prima dată în finala play-off-ului NBA.

Până acum, Nuggets au ajuns doar în finala conferinţei, actuala rundă, pierzând în acest punct în 1978, 1985, 2009 şi 2020.

În noapte de vineri spre sâmbătă, la ora 3:30, în direct pe Orange Sport 1, Boston Celtics va primi vizita lui Miami Heat, în al doilea meci al finalei Conferinţei de Est.

În prima partidă, Heat a reuşit o victorie surprinzătoare, prezenţa sa în această rundă oricum fiind neaşteptată, în contextul în care a încheiat sezonul regular pe locul opt!

Toate partidele din finalele de Conferinţă ale NBA şi, apoi, finala play-off-ului vor putea fi urmărite pe Orange Sport!

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare