Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Mitriţă poate reveni în România. Este dorit de echipa care a fost mai mereu aproape de titlu, dar a clacat pe final

Alex Mitriţă poate reveni în România. Este dorit de echipa care a fost mai mereu aproape de titlu, dar a clacat pe final

Fotbal intern

Comentarii

Alex Mitriţă (28 de ani), poate reveni în România. Internaţionalul român este dorit de echipa care a fost mai mereu aproape de titlu, dar a clacat tot timpul pe final, iar un eventual transfer al acestuia ar putea-o face în sfârşit campioană.

Universitatea Craiova este una dintre cele mai bune echipe din campionatul României, fiin calificată mereu în play-off-ul Superligii.

Dar, odată ajunsă în faza decisivă a sezonului, oltenii nu mai pot să menţină ritmul şi sunt nevoiţi să se mulţumească doar cu prezenţe în cupele europene.

Transferul care o face pe Universitatea Craiova favorită la titlu în sezonul viitor

Dar Mihai Rotaru vrea să schimbe această situaţie în sezonul următor şi este pregătit să-i îndeplinească dorinţa lui Eugen Neagoe.

Antrenorul craiovenilor a subliniat de fiecare dată când a avut ocazia că jocul prestat de Universitatea Craiova este unul de campioană, dar rezultatele nu au fost pe măsură.

Dar ”Geană” urmează să primească un imens ajutor din partea finanţatorului din Bănie, care este hotărât să facă un efort financiar important şi să-l readucă la Craiova pe Alex Mitriţă, conform ProSport.

Totuşi, mişcarea aceasta nu este una deloc facilă. Jucătorul în vârstă de 28 de ani are nevoie să-şi rezolve situaţia contractuală cu echipa la care este legitimat.

Alex Mitriţă a fost transferat de New York City în februarie 2019 de la Universitatea Craiova cu suma de opt milioane de euro.

Nu a reuşit să convingă 100% la americani, astfel că a fost împrumutat la mai multe echipe: la saudiţii de la Al Ahli, la elenii de la PAOK Salonic, iar acum la saudiţii de la Al Raed.

La cea din urmă echipă a fost cedat temporar pentru acest sezon şi urmează să revină la New York City la vară. Mitriţă mai are contract cu trupa din MLS până la 31 decembrie 2024.

Prin urmare, pentru a-i face pe Mihai Rotaru şi Eugen Neagoe să viseze cu ochii deschişi la titlu, Alex Mitriţă va trebui să-şi rezolve situaţia contractuală cu americanii, iar dacă va reuşi, atunci Universitatea Craiova ar putea în sfârşit să fie favorită la trofeul de campioană în România.

În acest sezon, Mitriţă a jucat 25 de meciuri la Al Raed şi a reuşit şase goluri şi o pasă decisivă.

La Universitatea Craiova, atacantul lateral stânga a disputat 60 de meciuri şi a marcat 29 de goluri, adică o medie de aproape un gol la două partide. A reuşit şi 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: mitritacraiovarotaru 

viewscnt
Articole similare