Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid transferă din Italia. Un fotbalist ce a reuşit promovarea în Serie A se află pe lista lui Mutu. Despre cine este vorba

Rapid transferă din Italia. Un fotbalist ce a reuşit promovarea în Serie A se află pe lista lui Mutu. Despre cine este vorba

Superliga

Comentarii

Denis Drăguş se alfă pe lista de transferuri a Rapidului, pentru sezonul următor.

Rapid vrea întăriri pentru sezonul următor, după ce a dezamăgit în play-off-ul din actuala stagiune.Conform Gsp.ro, selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu i l-a recomandat pe Drăguş lui Mutu. Aceeaşi sursă relatează că, bugetul giuleştenilor pentru anul următor este cu 50 la sută mai mare decât cel din stagiunea actuală. 

”Genoa Romena” a promovat în Serie A, dar Drăguş nu a impresionat

Genoa, echipă la care activează Puşcaş, Drăguşin şi Drăguş a reuşit revenirea în primul eşalon fotbalistic al Italiei, la doar un an după ce a retrogradat în Serie B.

Spre deosebire de Puşcaş şi Drăguşin,fostul jucător al lui Standard Liege a evoluat doar în cinci partide pentru echipa pregătită de Alberto Gilardino, fără să marcheze vreun gol sau să livreze vreo pasă decisivă. Drăguş este îmrpumutat de Genoa la formaţia belgiană până la sfârşitul lunii iunie. 

În vârstă de 23 de ani, atacantul este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro. Rapid se află pe locul cinci în Superligă cu 35 de puncte şi a obţinut în play-off doar două victorii din opt partide.

 

Afla mai multe despre: rapidmutuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare