Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vintilă, un antrenor fericit după ce a salvat-o pe FC Argeş de la retrogradarea directă, dar avertizează: ”Încă nu am rezolvat nimic”

Vintilă, un antrenor fericit după ce a salvat-o pe FC Argeş de la retrogradarea directă, dar avertizează: ”Încă nu am rezolvat nimic”

FC Argeș

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Argeş, Bogdan Argeş Vintilă (51 de ani), a tras concluziile după ce echipa sa a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Petrolul, unul în urma căruia piteştenii au primit o şansă în plus de a rămâne în Superligă şi în sezonul viitor.

FC Argeş a învins vineri, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, scor 3-0, într-un meci din ultima etapă a play-out-ului din Superligă. FC Argeş va juca barajul pentru menţinerea în Superligă.

Piteştenii au deschis scorul în minutul 27, când Tofan a împins în plasă pasa oferită de Calcan în faţa porţii adverse.

Ploieştenii, care au dominat prima repriză, având şi o bară, au reuşit să marcheze în minutul 51.

Grozav a trimis pentru Irobiso, care a pătruns în careu şi a înscris, dar golul a fost anulat, după consultarea VAR, pentru o poziţie de offside.

Petrolul a rămas în zece oameni în minutul 62, după o intrare a lui Robert Moldoveanu la Rizzi. Arbitrul Marcel Bîrsan a acordat iniţial cartonaşul galben, dar a fost chemat la VAR şi a schimbat decizia, eliminându-l pe Moldoveanu.

Oaspeţii au rămas în nouă jucători, Irobiso fiind şi el eliminat după un duel cu Dobrosavlevici, însă Bîrsan a acordat cartonaşul roşu doar după intervenţia VAR.

Pe final, în minutul 86, Jakolis l-a găsit ideal pe Jobello şi acesta a majorat scorul la 2-0, iar în minutul 90+2 Jakolis a transformat extraordinar o lovitură liberă stabilind scorul final, 3-0 pentru FC Argeş.

Vintilă, un antrenor fericit după ce a salvat-o pe FC Argeş de la retrogradarea directă, dar avertizează: ”Încă nu am rezolvat nimic”

La capătul meciului, Bogdan Vintilă a fost un antrenor fericit pentru că FC Argeş a reuşit să obţină un loc la barajul de menţinere / promovare, dar a atras atenţia cu privire la faptul că nimic nu este rezolvat.

”Un rezultat bun, care să încânte şi publicul din tribune. Mă aşteptam la reacţia asta, jucătorii au realizat că nu asta e valoarea lor şi că nu ăsta trebuie să fie locul în clasament (n.r. dinainte de etapa finală).

Am fost conectat doar la meciul meu. Nu am ştiut absolut nimic până la final. Trăim periculos înca de când am venit eu. Suntem ca un roller-coaster, de la agonie la extaz.

Mă bucur că mai avem o şansă de a rămane în prima ligă, încă nu am rezolvat nimic. Suntem mai încrezători pentru că am văzut că se poate. Dacă avem atitudine ca în seara asta, am văzut că se poate câştiga.

Nu am rezolvat încă nimic. Ne bucurăm seara asta, dar mâine avem antrenament”, a declarat Vintilă, după meci.

FC Argeş a adunat 24 de puncte şi a terminat pe locul 8 în play-out, iar Petrolul s-a clasat pe 3, cu 34 de puncte.

Pentru a rămâne în Superligă şi în sezonul viitor, FC Argeş va juca la baraj fie cu Dinamo, fie cu Oţelul Galaţi.

Afla mai multe despre: bogdan vintilaargessuperliga 

viewscnt
Articole similare