Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a izbucnit după Voluntari - Chindia! "Ciobotariu a tras de timp să o retrogradeze. Aşa au făcut şi cu noi, când am pierdut titlul"

MM Stoica a izbucnit după Voluntari - Chindia! "Ciobotariu a tras de timp să o retrogradeze. Aşa au făcut şi cu noi, când am pierdut titlul"

Chindia Targoviste

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat indignat de tragerile repetate de timp ale celor de la FC Voluntari, în remiza care a retrogradat-o direct pe Chindia Târgovişte din Superligă. Conducătorul a făcut o paralelă cu ce a păţit FCSB, tot cu echipa din Ilfov, în sezonul trecut.

Mihai Stoica atacă FC Voluntari, după ce Chindia a retrogradat: "Ciobotariu asta a vrut. E clar"

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, partida cu FC Voluntari, în ultima etapă a play-out-ului din Superligă. Chindia a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, dar a retrogradat în Liga 2.

Petrolul n-a putut-o salva pe echipa din Dâmboviţa, după ce "lupii galbeni" au pierdut cu 3-0 în deplasarea cu FC Argeş. Astfel, piteştenii au terminat pe loc de baraj pentru menţinerea în Superligă. 

La finalul partidei, Mihai Stoica a reacţionat "la cald" şi a vorbit despre scopul celor de la FC Voluntari. Mai mult, a spus că scopul lui Liviu Ciobotariu a fost doar de a încurca Chindia. 

"Voluntari e echipa care anul trecut a sacrificat Cupa României, inclusiv antrenorul zicea ce bonus aveau, au băgat echipa cu noi, au dat golul doi din offside şi aia s-a întâmplat (n.r. - FCSB a pierdut orice şansă de a cucerit titlul cu CFR, în ultima etapă). 

Când tragi de timp azi, înseamnă că ai o problemă. Asta ascunde ceva. Tu ai neapărat nevoie să faci egal cu Chindia anul ăsta, cum a făcut egal cu noi anul trecut, când am pierdut titlul. Foarte bine că şi-au apărat şansele corect (n.r. - cu Chindia). 

Niciodată de când sunt în fotbal nu am văzut o echipă care să retrogradeze cu asemenea ghinion, precum Chindia. Da, el (n.r. - Ciobotariu) explică mereu ce se întâmplă. 

Ciobotariu s-a luptta pentru play-out în prima repriză şi pentru locul doi în a doua repriză. E logic că vrei să tragi de timp, dacă vrei să iei locul doi, că depăşeşti Petrolul cu acest punct. Chestia asta cu tras de timp pe terenul unei echipe care retrogradează nu e chiar în regulă, dar fiecare ştie ce scop are şi cum îşi urmăreşte scopul

El (n.r. - Liviu Ciobotariu) s-a luptat să încurce Chindia, clar. Dacă pierdea meciul ăsta, tot pe trei termina (n.r. - iar FC Voluntari se califica pentru baraj). E clar! Deci nu stă în piciore ce a explicat. A tras de timp ca să retrogradeze Chindia",  a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

  • Chiar dacă ar fi terminat sub Petrolul, FC Voluntari ar fi disputat barajul pentru Europa, întrucât "lupii galbeni" n-au aplicat pentru licenţa de cupele europene. 

Retrogradarea directă a lui Toni Petrea a fost comentată şi de Viorel Moldovan: "Chindia n-a avut şansă azi. A avut acel dram de ghinion. E adevărat că e o retrogradare dramatică. Au fost bune schimbările lui Toni Petrea, au încercat, dar în asemenea situaţii există precipitare şi confuzie, ca să mai iei decizii bune în ultima treime.

Poate fi un nou început să repornească maşina. Era preferabil în Liga 1, dar poţi reveni", a spus fostul antrenor al Chindiei. 

Cum arată clasamentul din play-out-ul Superligii

  • 1. U Craiova 1948  - 36 puncte
  • 2. FC Voluntari  - 34 puncte
  • 3. Petrolul Ploieşti - 34 puncte
  • 4. U Cluj - 33 puncte
  • 5. Hermannstadt - 31 puncte
  • 6. FC Botoşani - 28 puncte
  • 7. UTA - 26 puncte
  • 8. FC Argeş - 24 puncte
  • 9. Chindia Târgovişte - 23 puncte
  • 10. CS Mioveni - 11 puncte

Afla mai multe despre: chindia targoviste retrogradarefc voluntarimihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare