Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrea, OUT de la Chindia! Ce se întâmplă cu acesta după retrogradare: ”Eu termin. Cei care hotărăsc, să gândească mai bine strategia”

Petrea, OUT de la Chindia! Ce se întâmplă cu acesta după retrogradare: ”Eu termin. Cei care hotărăsc, să gândească mai bine strategia”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a fost ”victima” neaşteptată a retrogradării la finalul acestui play-out, astfel că Toni Petrea (48 de ani) urmează să părăsească clubul. La flash-interviul din urma partidei care a decis soarta echipei sale, tehnicianul a confirmat că nu va mai continua pe banca tehnică a trupei dâmboviţene.

Aşa cum a păţit Astra Giurgiu în urmă cu două sezoane, însă nu chiar la fel de dramatic, Chindia Târgovişte a suferit o retrogradare neaşteptată din Superligă, în condiţii absolut dureroasă.

Echipa pregătită de Toni Petrea nu părea să aibă mari emoţii în privinţa retrogradării directe, chiar dacă prezenţa la barajul de promovare / menţinere era aproape indubitabilă.

”Cei care hotărăsc destinele acestei echipe trebuie să se gândească mai bine la o strategie de viitor”

UTA Arad şi FC Argeş se luptau pentru al doilea loc de baraj, dar, în cele din urmă, dezastrul s-a produs, iar ambele formaţii au reuşit să o întreacă pe Chindia.

Odată cu retrogradarea în Liga 2, aproape toţi jucătorii echipei dâmboviţene vor părăsi clubul, iar acestora li se alătură şi tehnicianul Toni Petrea.

După remiza cu FC Voluntari, din ultima etapă, care a decis soarta Chindiei, Petrea a recunoscut, devastat, că înţelegerea sa expiră şi că şefii clubului vor trebui să aleagă o altă ”strategie de viitor”.

Petrea, OUT de la Chindia

”(n.r. rămâneţi şi în Liga 2?) Eu îmi termin contractul la sfârşitul acestui sezon. Probabil că cei care hotărăsc destinele acestei echipe trebuie să se gândească mai bine la o strategie de viitor”, a declarat Toni Petrea, în urma remizei cu FC Voluntari.

Ce face retrogradarea Chindiei cu atât mai tristă este faptul că echipa a primit, în sfârşit, şansa de a juca pe noul său stadion.

Renovările arenei Eugen Popescu au început imediat după promovarea echipei din Târgovişte în Superligă, însă acestea au durat, cumva, patru ani.

Noul stadion a fost inaugurat la ultimul meci al Chindiei în Superligă, chiar cel care a asigurat revenirea echipei în Liga 2.

Toţi cei implicaţi la echipa târgovişteană au fost devastaţi, pe bună dreptate, la finalul partidei cu FC Voluntari, care la rândul său a avut o desfăşurare dramatică.

Condusă 0-2 la pauză, echipa gazdă a reuşit să revină până în minutul 75, dar ilfovenii au început să tragă de timp pentru a îşi asigura un punct de care nici nu aveau nevoie.

Afla mai multe despre: toni petreachindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare