Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul Constanţa - FCSB 3-2. Farul este noua campioană a României! Meci fabulos la Ovidiu. ”Marinarii” au revenit de la 0-2

VIDEO | Farul Constanţa - FCSB 3-2. Farul este noua campioană a României! Meci fabulos la Ovidiu. ”Marinarii” au revenit de la 0-2

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe FCSB, scor 3-2 (0-2), duminică seară, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului din Superligă şi este noua campioană a României!

VIDEO | Farul Constanţa - FCSB 3-2 (Mateus 42, Băluţă 58, Munteanu 86/ Şut 9, Compagno 17)

Min. 90+6: Final de partidă! Farul este noua campioană a României!

Min. 90+5: Mingea ţopăie prin careul Farului, Compagno o trimite spre poarta lui Aioani, dar portarul Farului este pe fază şi reţine!

Min. 90+2: Ocazie, FCSB! Mingea sare în careu, ajunge la Dawa, dar camerunezul trage slab, la colţul lung.

Min. 86: GOOOOLLL Farul, 3-2! Louis Munteanu înscrie cu un şut la colţul lung, din interiorul careului!

Min. 80: Ce ocazie! Coman înşiră câţiva adversari, trage la colţul lung, dar Aioani se întinde şi respinge extraordinar.

Min. 78: Şansă bună, Farul! Munteanu şutează din prima, de la 16 metri, dar balonul este deviat în corner de Cristea.

Min. 71: Ocazie uriaşă şi pentru FCSB! Mateus primeşte o minge la punctul cu var, central, fără marcaj, dar trage peste poartă.

Min. 70: Ocazie mare, FCSB! Coman şutează din lovitură liberă, dar Artean intuieşte, se repliază din zid şi respinge din apropierea liniei porţii.

Min. 58: GOOOLLLL Farul, 2-2! Băluţă marchează cu o lovitură de cap din careu! 

Min. 51: Ocazie, FCSB! Cordea pătrunde în flancul stâng şi şutează la colţul scurt, dar Aioani reţine.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+2: Pauză!

Min. 45+1: Ocazie, Farul! Kiki pătrunde în flancul drept şi şutează tare, din unghi, însă Târnovanu reţine!

Min. 42: GOOOLLL Farul, 1-2! Târnovanu iese greşit pe o centrare înaltă, iar mingea ajunge la Mateus, care înscrie simplu, cu capul!

Min. 40: Şansă mare pentru FCSB! Compagno pivotează şi şutează la colţul lung, dar mingea loveşte bara!

Min. 38: Ocazie, Farul! Mazilu prinde un şut din marginea careului mare, uşor deviat, dar Târnovanu nu are nicio problemă să reţină balonul.

Min. 37: Ocazie, FCSB! Octavian Popescu trage din interiorul careului, dar o face moale, iar Aioani reţine în siguranţă.

MIn. 29: Şansă bună pentru Farul! Mazilu centrează în faţa porţii, dar Munteanu nu a ajuns la minge! Târnovanu a respins balonul în faţă, apoi l-a reţinut.

Min. 22: Ocazie, Farul! Mateus este talonat de Radunovic, iar brazilianul trage tare, la colţul scurt, pe lângă poartă.

Min. 17: GOOOLLL FCSB, 0-2! Andrea Compagno marchează simplu, din trei metri, cu latul, după o pasă a lui Florinel Coman.

Min. 11: Ocazie, Farul! Artean prinde un şut din zona punctului cu var, dar balonul trece mult peste poartă!

Min. 9: GOOOLLL FCSB, 0-1! Adrian Şut prinde un şut de la aproape 30 de metri, imparabil!

Min. 1:  A început meciul de la Ovidiu.

Echipele de start

  • Farul: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - Băluţă, Nedelcu, Grameni - Mazilu, L. Munteanu, Mateus
  • Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, Vl. Morar, Sali, I. Cojocaru
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Toate meciurile disputate în acest sezon al Superligii trebuie uitate de jucătorii celor de la Farul şi FCSB, pentru că tot ce au făcut a fost să îi aducă în punctul în care se află acum.

”Marinarii” îşi pot asigura titlul cu o victorie în penultima etapă a play-off-ului, în timp ce roş-albaştrii ar putea deveni lideri în Superligă pentru prima dată în această stagiune, cu un avans de două puncte, cu doar o rundă rămasă.

Cele două echipe au avut parte de un parcurs diamteral opus în acest sezon. Farul a început bine şi a reuşit să se menţină pe primele locuri pe toată perioada actualei ediţii de campionat.

Meci de totul sau nimic la Ovidiu

În schimb, FCSB s-a aflat multă vreme nu doar în a doua parte a clasamentului, ci în proximitatea zonei retrogradabile, reuşind o revenire spectaculoasă de formă după despărţirea de Nicolae Dică.

Înaintea posibilei ”finale” a campionatului, părerile sunt împărţite. Dacă Bănel Nicoliţă, de exemplu, aproape că o vede pe FCSB campioană, Dumitru Dragomir este destul de convins că Farul Constanţa va cuceri titlul.

Oricum, o victorie a FCSB la Ovidiu, care ar fi doar a doua înfrângere pentru Farul pe teren propriu în acest campionat, după cea cu CFR, cu 0-3, în primul meci din acest an, doar ar amâna concluzia Superligii pe ultima etapă.

Totuşi, chiar şi fără Denis Alibec în teren, liderul Superligii este cotat cu prima şansă la un rezultat pozitiv, iar o remiză nu ar fi deloc un rezultat rău pentru Gică Hagi şi jucătorii săi.

Cum arată clasamentul, după opt etape:

  1. Farul 47p
  2. FCSB 46p
  3. CFR Cluj 39p
  4. Universitatea Craiova 37p
  5. Rapid 35p
  6. Sepsi 26p

Pronosticul lui MM Stoica

Invitat, vineri, în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre partida de la Ovidiu şi şi-a manifestat încrederea deplină că FCSB se va impune.

Am mare încredere în echipă. Mă bazez pe ce m-am bazat mereu, pe modul în care s-au antrenat şi cum îi simt. Acum îi simt ca înainte. 

Am spus cu Farul acasă că sigur vom câştiga. Acum nu pot să spun că sunt sigur, dar cred cu convingere că vom câştiga meciul ăsta pentru că arătăm foarte bine. Nu mă gândesc la egalitate. 

Nicio referire nu fac la adversarul nostru. Mă interesează cum ne prezentăm noi. Dacă ne prezentăm ca la antrenament, nu avem cum să nu câştigăm”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Din cele trei dueluri directe din acest sezon, FCSB a reuşit să câştige doar unul, pe ultimul, în aprilie, 2-1, pierzându-le pe celelalte două, ambele în sezonul regular, scor 1-3, la finalul lui august, şi 2-3, în ianuarie.

Afla mai multe despre: superligafcsbfarulfinalatitlu farul fcsbfarul - fcsbhagibecali 

viewscnt
Articole similare