Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, o nouă izbucnire la adresa FCSB-ului: ”Ce ar fi vrut domnul Gigi Becali?”

Liviu Ciobotariu, o nouă izbucnire la adresa FCSB-ului: ”Ce ar fi vrut domnul Gigi Becali?”

FCSB

Comentarii

Liviu Ciobotariu a avut o nouă izbucnire la adresa FCSB-ului, după ce FC Voluntari a fost acuzată că a jucat cu prea multă determinare.

A trecut aproape o săptămână de la meciul FC Voluntari - FCSB 2-2, rezultat care până la urmă a avut o importanţă foarte mare în bătălia pentru titlu.

Cei de la FC Voluntari au fost acuzaţi atunci de omologii de la FCSB că au jucat cu prea multă determinare, în contextul în care la mijlocul săptămânii urmau să joace finala Cupei României.

Liviu Ciobotariu, o nouă izbucnire la adresa FCSB-ului

Acel 2-2 dintre FC Voluntari şi FCSB continuă să producă valuri. Gigi Becali a acuzat atunci că ilfovenii ar fi avut prime pentru a o împiedica pe FCSB, în valoare totală de 4.500 de euro. O parte din sumă, 3.000 de euro de jucător, ar fi venit de la CFR Cluj.

În plus, cei de la FCSB s-au declarat surprinşi de faptul că Liviu Ciobotariu a folosit cea mai bună echipă, în contextul în care echipa ilfoveană urma să joace finala Cupei României.

Între timp, FC Voluntari a pierdut finala, după ce a fost învinsă cu 2-1 de Sepsi şi Liviu Ciobotariu a avut o nouă izbucnire la adresa FCSB-ului.

Antrenorul lui FC Voluntari a subliniat din nou că el şi jucătorii săi n-au făcut decât să-şi apere corect şansele, aşa cum au procedat în toate partidele:

”Nu era mai bine să îşi pregătească meciul cu noi decât să se vorbească de meciul cu CFR? Unde joacă, la Craiova, la Buzău, pe Naţional Arena.

Ce a zis domnul Gigi Becali? Că nu se împiedică de FC Voluntari. Este vina mea? Dacă trăim într-o ţară civilizată, ca să îţi aperi corect şansele eşti condamnat? În ce ţară trăim? Eu sunt condamnat că m-am dus şi am jucat? Ce trebuia să fac?

Eu sunt bombardat, de ce? Că nu am jucat cu cine? Cu cine voia cine? Nu înţeleg. Eu i-am spus lui Petrea sau lui Meme să joace cu Vinicius? Ce ar fi vrut Gigi Becali? Să joc cu echipa a doua. Dar de ce?”, a declarat revoltat Liviu Ciobotariu. 

FC Voluntari şi FCSB au făcut 2-2, în etapa trecută, penultima din acest sezon. Rezultat-o a favoritzat-o pe CFR Cluj, care, odată cu victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, a câştigat un nou titlu de campioană. 

Afla mai multe despre: ciobotariu 

viewscnt
Articole similare