Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Patrick Mouratoglou după noile acuzaţii de dopaj aduse Simonei Halep: ”Este o victimă”

Reacţia lui Patrick Mouratoglou după noile acuzaţii de dopaj aduse Simonei Halep: ”Este o victimă”

Simona Halep

Comentarii

Patrick Mouratoglou (52 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (31 de ani), a reacţionat şi el după cele mai recente acuzaţii de dopaj la adresa sportivei din România, în urma unor nereguli descoperite în paşaportul biologic.

Reacţia lui Patrick Mouratoglou după noile acuzaţii de dopaj aduse Simonei Halep

Patrick Mouratoglou consideră că Simona Halep, care se confruntă cu o nouă acuzaţie de încălcare a regulamentului antidoping, este victima unei “hărţuiri care depăşeşte mult limitele acceptabilului”.

Antrenorul francez a distribuit şi el pe contul personal de Twitter comunicatul Simonei Halep şi a avut o scurtă reacţie cu privire la situaţia fostei sale eleve.

”Iată declaraţia Simonei Halep în urma hărţuirii la care este supusă. Este o victimă. Această situaţie a depăşit limitele acceptabile”, a reacţionat Mouratoglou la mesajul jucătoarei din România de după anunţul de vineri al ITIA.

Simona Halep a reacţionat printr-un mesaj postat în social media după ce Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a anunţat că sportiva ar fi comis a doua încălcare a regulamentului antidoping, din cauza “neregulilor în paşaportul său biologic”.

Halep acuză Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) de hărţuire şi că încearcă insistent să îi dovedească vinovăţia, deşi ea nici măcar nu s-a gândit vreodată să folosească o substanţă interzisă.

Afla mai multe despre: simona haleptenismouratoglou 

viewscnt
Articole similare