Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se urmăreşte, de fapt, în cazul Simonei Halep! Românca e în pericol şi pare victimă sigură | EXCLUSIV

Ce se urmăreşte, de fapt, în cazul Simonei Halep! Românca e în pericol şi pare victimă sigură | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) este vizată de noi acuzaţii de dopaj, din cauza unor ”nereguli în paşaportul său biologic”. Orange Sport vă prezintă ce se întâmplă, de fapt, în cazul sportivei din României şi de ce este aceasta în pericol să nu mai joace tenis profesionist vreodată.

În toamna lui 2022, acuzaţii şocante la adresa Simonei Halep au zguduit lumea sportului mondial, după ce românca ar fi fost depistată cu o substanţă interzisă, roxadustat, în sânge.

Sportiva, care încă îşi aştepta procesul din urma primelor acuzaţii, nu a mai călcat pe terenul de tenis, în cadrul unei competiţii oficiale, de aproape un an şi riscă să nici nu o mai facă vreodată, din cauza unor noi probleme.

De această dată, Halep este acuzată că ar exista anumite ”nereguli în paşaportul ei biologic” şi este în pericol de a primi o pedeapsă mult mai severă din partea autorităţilor.

Ce se întâmplă, de fapt, în cazul Simonei Halep

Orange Sport vă prezintă ce înseamnă, de fapt, noile acuzaţii la adresa Simonei şi ce urmează să se întâmple în cazul sportivei, care s-a ”prăbuşit” în clasamentul WTA din cauza absenţei de la competiţii.

Noile date cu Simona Halep schimbă şi datele audierii şi judecăţii. Concret, aceasta se anulează şi nu va mai avea loc pe 28-29 mai, au dezvăluit sursele Orange Sport.

Halep are acum are varianta să răspundă în termen noilor acuzaţii, însă data judecăţii se amână, din nou, exact ce nu îşi dorea Simona, şi ar putea fi în lunile următoare.

Sporitva nu va mai fi judecată acum pentru roxadustat. În termen de 20 zile, trebuie să răspundă oficial acuzaţiilor cu paşaportul biologic.

 

De fapt, aceste prelungiri au un singur rost, ca suspendarea Simonei să fie cât mai îndelungată. Din păcate, la momentul actual, Halep nu pare să aibă vreo cale de scăpare.

Luminiţa de la capătul tunelului ar fi varianta ca Simona Halep să ia legătura cu cei care au pus-o sub acuzaţie şi să încerce să lămurească probleme, în zilele care urmează.

Totuşi, ajunsă la 31 de ani, dacă judecata se tot amâna, iar suspendarea se tot prelungeşte, implicit, atunci există şansa ca Simona Halep să nu mai joace tenis profesionist vreodată.

Românca a izbucnit după noile acuzaţii şi a sugerat că este ”ţinta” unei hărţuiri, negând în continuare că s-ar fi dopat vreodată cu bună-ştiinţă.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare