Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am luat decizia să îl excludem din lot”. Fotbalistul, tras pe linie moartă imediat după FCSB - UTA: ”A primit suficiente şanse”

”Am luat decizia să îl excludem din lot”. Fotbalistul, tras pe linie moartă imediat după FCSB - UTA: ”A primit suficiente şanse”

Superliga

Comentarii

După înfrângerea suferită împotriva FCSB-ului, Ilie Poenaru (45 de ani) a luat decizia de a îl exclude pe fostul căpitan al UTA-ei Arad, Desley Ubbink (29 de ani) din lot. Antrenorul şi-a explicat decizia, spunând ce se petreceau ”lucruri în neregulă” de mai mult timp.

În ultima stagiune, Desly Ubbink, transferat în vara lui 2021, a reuşit să devină unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai UTA-ei Arad, însumând 39 de apariţii pentru ”textilişti”.

Devenit căpitan al formaţiei după doar câteva luni la club, fotbalistul batav şi-a pierdut banderola după venirea lui Ilie Poenaru pe stadionul Francis von Neuman.

Cei doi au intrat rapid într-un clinci, din cauza unui transfer ratat la Universitatea Craiova, dar lucrurile păreau să se fi aşezat după finalul perioadei de mercato.

”Am luat decizia să îl excludem din lot”

Însă, în urma înfrângerii suferite cu FCSB, Ilie Poenaru a dezvăluit că a luat decizia de a îl exclude pe Ubbink din lot, nu pentru prestaţia din ultimul meci, ci pentru atitudinea sa.

Desley a primit suficiente ocazii să ne arate că nu a fost afectat de acel transfer ratat la Craiova. Că au fost multe sau puţine sau că a jucat mai mult mai puţin, el a primit şanse din partea mea. 

Eu şi stafful am avut toată disponibilitatea, dar ce s-a întâmplat în ultima vreme ne-a demonstrat că nu mai e cu gândul la UTA. Am luat decizia să-l excludem din lot.

E decizia mea şi mi-o asum. Mai departe, ce discută el cu cei din conducere şi ce se va întâmpla nu mă mai priveşte pe mine. Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul.

Nu au fost conflicte la antrenamente, doar că uneori se antrena aşa cum trebuie, alteori mai puţin, mai ales atunci când ştia că nu va juca sau va juca mai puţin.

Cred că e decizia corectă faţă de toată lumea. Nu vreau să se creadă că el e principalul vinovat pentru înfrângerea cu FCSB.

Nu am luat decizia analizând acest meci. Au fost mai multe aspecte, iar lucrurile în neregulă se petrec de ceva timp”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Gsp.

Desley Ubbink nu este singurul fotbalist cu care a intrat într-un conflict Poenaru la Arad, Claudiu Keşeru certându-se de asemenea cu antrenorul UTA-ei.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare