Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cele mai modeste echipe din Superligă visează să devină o forţă! Stadion nou şi speranţe mari: ”Pune presiune pe oameni” | EXCLUSIV

Una dintre cele mai modeste echipe din Superligă visează să devină o forţă! Stadion nou şi speranţe mari: ”Pune presiune pe oameni” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma ultimelor meciuri din play-out, Nicolae Dică (43 de ani) s-a declarat fericit că FC Argeş a reuşit să scape de retrogradarea directă şi a afirmat că întreg judeţul are nevoie măcar de o echipă în Superligă, mai ales că va veni şi un nou stadion.

FC Argeş părea victimă sigură în faţa retrogradării, dar a reuşit o salvare dramatică, deocamdată, după ce a întrecut-o pe Chindia Târgovişte în ultima etapă şi a urcat pe loc de baraj.

Pentru un loc în Superligă şi în sezonul viitor, trupa din Trivale va trebui să treacă, în dublă manşă, de una dintre Dinamo sau Oţelul Galaţi, în funcţie de rezultatele de duminică.

”Îl ştiu pe domnul primar bine şi ştiu că e ambiţios şi că pune presiune pe oameni”

Deşi se zbate în zona retrogradării, FC Argeş visează să fie o forţă a Superligii, mai ales că va avea un nou stadion, de 100 de milioane de euro, peste câţiva ani.

Cum arată acum stadionul Nicolae Dobrin

Primarul Cristian Gentea a promis că noua arenă va fi complet diferită de altele din ţară şi ca va fi una dintre cele mai frumoase din toată România.

Edilul, dar şi fanii, speră că noul stadion o va împinge din spate pe FC Argeş şi că va duce la performanţe cum nu s-au mai văzut în Trivale de zeci de ani, de pe vremea lui Nicolae Dobrin.

Una dintre cele mai modeste echipe din Superligă visează să devină o forţă

Am trăit cu intensitate meciul celor de la FC Argeş, uitându-mă în paralel şi la meciul Chindiei. Aveam speranţe că cei de la Voluntari îi pot încurca pe cei de la Chindia.

Mă gândeam că şi FC Argeş va avea un meci foarte greu cu Petrolul, ceea ce s-a şi văzut. Consider că rezultatul, 3-0, e puţin mincinos, cei de la Petrolul au avut ocazii multe de a marca.

Dar mă bucur pentru FC Argeş, că au reuşit să câştige şi să ajungă la acest baraj, au şanse să rămână în prima ligă. Este important pentru oraş, pentru judeţul Argeş să rămână o echipă în prima ligă, mai ales că urmează să se facă şi un stadion nou.

Mi se pare că în doi sau trei ani de zile... (n.r. va fi gata stadionul). Cred că se va finaliza (n.r. la timp), îl ştiu pe domnul primar bine şi ştiu că e ambiţios şi că pune presiune pe oameni.

(n.r. stai să rămână, că sunt alegeri la anul) Da... a făcut lucruri bune în oraş, nu cred că va avea probleme. (n.r. din banii primăriei?) Nu, CNI-ul...

Eu nu mă refer neapărat la stadion, mă refer în oraş, s-a dezvoltat frumos”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fc argeşnicolae dică 

viewscnt
Articole similare