Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri de necrezut! Metodele draconice folosite de Petrescu pentru a îşi ”manipula” jucătorii: ”A creat un scandal monstru doar pentru a face asta” | EXCLUSIV

Dezvăluiri de necrezut! Metodele draconice folosite de Petrescu pentru a îşi ”manipula” jucătorii: ”A creat un scandal monstru doar pentru a face asta” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de CFR Cluj împotriva lui Sepsi, Andrei Vochin a făcut o serie de dezvăluiri de necrezut despre Dan Petrescu (55 de ani), specific despre metodele ”incredibile” folosite de acesta pentru a îşi motiva jucătorii.

După cinci ani de ”hegemonie” a CFR-ului, Superliga va avea, într-un final, o nouă campioană, pe una dintre Farul Constanţa şi FCSB, care, duminică, dispută finala campionatului, în direct pe Orange Sport.

Spre deosebire de anii trecuţi, când trupa din Gruia era o forţă redutabilă, în mare parte datorită defensivei, ardelenii au încasat gol în fiecare dintre cele nouă meciuri jucate în play-off până acum.

”Dacă voi veţi câştiga meciul cu Buzău, eu îmi rup carnetul şi nu mai sunt antrenor”

S-a tot vorbit despre cui îi aparţine vina pentru sezonul ratat al CFR-ului, iar Andrei Vochin a venit cu o ipoteză inedită, bazată pe povestirile auzite despre ”Bursuc” pe parcursul anilor.

Oficialul FRF a dezvăluit, în direct la Orange Sport, că antrenorul de 55 de ani se bazează pe anumite metode draconice pentru a îşi motiva jucătorii înaintea celor mai importante momente ale sezonului.

Vochin a dat câteva exemple de acest fel din perioada Urziceni, iar apoi a speculat că, poate, fotbaliştii CFR-ului s-au obişnuit deja cu abordarea lui Petrescu şi de asta nu ar mai da randamentul dorit.

Dezvăluiri de necrezut despre metodele draconice folosite de Petrescu

Răspunsul cred că este în interiorul vestiarului, dacă jucătorii mai sunt compatibili cu antrenorul Dan Petrescu, pentru că antrenorul Dan Petrescu a obţinut performanţă pe unde a fost făcând clic cu jucătorii foarte bine şi având o grămadă de metode de a îi stimula pe jucători să dea ce e mai bun din ei.

Am mai povestit asta, avea câteva chestiuni la Urziceni care erau absolut incredibile. Juca meci de pregătire în mijlocul săptămânii cu o echipă de la Slobozia sau de pe unde era pe acolo, o echipă de Liga 3.

Şi făcea în aşa fel încât echipa lui să nu prea câştige meciul, adică fie îi antrena foarte tare, fie... e, şi se lega foarte tare de acea înfrângere ca să ştie cum să facă să câştige.

Sau ţin minte, după un meci câştigat în Ghencea, îmi povesteau jucătorii de acolo, victorie mare atunci, toţi erau foarte fericiţi când au venit la cantonament, la două zile după meciul respectiv, la primul antrenament, toţi erau cu cafeluţele în mână.

Şi Petrescu a făcut ceva, s-a luat de unul care nu a intrat în sală şi a creat un scandal monstru acolo, care a coborât echipa cu picioarele pe pământ. Avea fel de fel de metode de astea.

La alt meci, urma să joace cu Lanterna şi au jucat un meci la mijlocul săptămânii, tot aşa, a ieşit prost meciul respectiv şi a spus că <<dacă voi veţi câştiga meciul cu Buzău, eu îmi rup carnetul şi nu mai sunt antrenor, nu o să fiţi în stare să jucaţi cu Buzău>>. Şi le-a dat vreo cinci celor de la Buzău la acel meci!

Deci, metodele astea au funcţionat pe alţii foarte bine şi Dan Petrescu a fost un maestru, doar că, la un moment dat, se poate ca bagajul acestor metode să se cam termine, adică jucătorii, stând de atât timp cu el, să le ştie pe toate. Şi Dan Petrescu nu mai poate să inventeze tot timpul”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

”Moarta în chinuri a căprioarei”, a spus şi MM Stoica, despre antrenamentele extrem de dure pe care le făcea ”Bursucul” la Urziceni şi metoda vicleană prin care îşi motiva toţi fotbaliştii să lupte pentru un post de titular.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare