Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu negociază deja cu altă echipă. Unde poate antrena dacă pleacă de la campioana României

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu negociază deja cu altă echipă. Unde poate antrena dacă pleacă de la campioana României

CFR Cluj

Comentarii

Victoria obţinută de FCSB, săptămâna trecută, în faţa CFR-ului i-a scos definitiv din cursa pentru titlu pe clujeni, astfel că oficialii din Gruia au început deja pregătirea noului sezon.

Pentru prima dată în ultimele şase sezoane, CFR Cluj nu mai are nicio şansă în cursa pentru titlu, cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Astfel, după o stagiune cu adevărat dezamăgitoare, în care a suferit enorm, CFR Cluj se pregăteşte intens pentru o nouă eră. Mulţi dintre jucătorii aflaţi acum în lot se vor despărţi de ardeleni la finalul sezonului, însă cea mai importantă schimbare se poate produce chiar pe banca tehnică.

Deşi mai are un an de contract cu campioana României, Dan Petrescu va pleca, cel mai probabil, la finalul actualei stagiuni din Ardeal. Antrenorul ar putea ajunge la o înţelegere cu Nelu Varga, finanţatorul clujenilor fiind şi el interesat de o despărţire de tehnicianul echipei.

Conform gsp.ro, surse din anturajul lui Dan Petrescu au dezvăluit că acesta îşi negociază deja plecarea din Superligă. De altfel, antrenorul are oferte concrete de la echipe din Arabia Saudită şi din Qatar.

În plus, înaintea meciului din acest weekend, Dan Petrescu a recunoscut că este interesat de o plecare în afara României şi că urmează să se întâlnească şi cu Nelu Varga la finalul acestui sezon pentru a discuta în privinţa viitorului său.

"Eu ştiu că mai am un an de contract. Nu mi s-a spus ce se va întâmpla la vară.

Dacă aş pleca de la CFR, aş pleca numai în străinătate, în niciun caz în România. Cred că la finalul sezonului mă voi întâlni cu patronul" , a declarat Dan Petrescu înaintea meciului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare