Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik ten Hag, poziţie clară cu privire la Marcus Rashford. Jucătorul englez intră în ultimul an de contract cu Manchester United

Erik ten Hag, poziţie clară cu privire la Marcus Rashford. Jucătorul englez intră în ultimul an de contract cu Manchester United

Campionate

Comentarii

Situaţia lui Marcus Rashford (25 de ani) la Manchester United este incertă. Internaţionalul englez va intra

Atacantul echipei Manchester United, Marcus Rashford, se bucură de cel mai bun sezon al carierei sale, cu 29 de goluri în toate competiţiile (precum şi nouă pase de gol), dintre care 16 în Premier League. ţ

Dar, în timp ce intră în ultimul an de contract cu clubul englez, atacantul în vârstă de 25 de ani încă nu şi-a prelungit contractul.

Întrebat într-o conferinţă de presă despre această problemă, antrenorul Erik ten Hag a afirmat că este încrezător că jucătorul şi clubul vor ajunge la un acord.

"Să lăsăm procesul (n.r. de negociere) să aibă loc. Din nou, nu este important în acest moment, nici pentru mine, nici pentru 'Rashy'.

Marcus vrea să rămână şi noi vrem ca el să rămână, aşa că cred că ne vom înţelege", a declarat Erik ten Hag.

Manchester United se află în prezent pe locul patru în Premier League, cu un punct în faţa lui Liverpool, care are un meci în minus.

Erik ten Hag şi oamenii săi trebuie să îşi menţină poziţia de primii patru pentru a se califica în următoarea ediţie a Champions League.

Afla mai multe despre: rashfordmanchester united 

viewscnt
Articole similare