Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul de naţională dorit de FCSB pune condiţii! Vrea salariul lui Florinel Coman

Fundaşul de naţională dorit de FCSB pune condiţii! Vrea salariul lui Florinel Coman

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dorit de FCSB, în ultima perioadă, internaţionalul finlandez Robert Ivanov (28 de ani), legitimat la Warta Poznan, este dispus să vină în România, însă pune câteva condiţii decisive.

Robert Ivanov nu ar fi deranjat de o mutare în România, însă nu se grăbeşte să ia o decizie pentru că nu duce lipsă de oferte.

  • Robert Ivanov este titular indiscutabil în naţionala Finlandei.

Robert Ivanov pune condiţii pentru a veni la FCSB

Warta Poznan şi-ar dori să-l păstreze pe Robert Ivanov, însă nu poate să-i îndeplinească aşteptările financiare, care sunt undeva peste 30.000 de euro pe lună.

Cu asemenea pretenţii, sunt şanse mici ca Robert Ivanov să mai rămână în Polonia, aşa că, cel mai probabil, se va concentra pe ofertele din România şi Ungaria.

Polonezii anunţă că mutarea lui Ivanov la FCSB este condiţionată şi de poziţia din clasament pe care vor termina ”roş-albaştrii”. Adică, dacă vor câştiga sau nu titlul!

Formaţia bucureşteană trebuie să câştige titlul pentru a-şi creşte şansele de a-l aduce pe fundaş la echipă, gratis.

Are şanse mari pentru că este la doar un punct în spatele lui FCV Farul, pe care o întâlneşte duminică, 21 mai, de la ora 21:00”, anunţă transfery.info.

  • Florinel Coman câştigă 30.000 de euro pe lună la FCSB, având cel mai mare salariu din echipa lui Elias Charalambous.

Gigi Becali vrea să aducă doi fundaşi centrali

Gigi Becali a declarat că, dacă FCSB va reuşi să cucerească titlul în Superligă, în acest sezon, va aduce patru jucători la echipă, dintre care doi fundaşi centrali.

Nu vorbesc despre niciun transfer. Dacă luăm campionatul, trebuie neapărat trei, patru jucători. Doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi încă un atacant pentru Compagno, că David nu e (n.r. - atacant). Omrani nu e atacant, el joacă aripă dreapta”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbrobert ivanov 

viewscnt
Articole similare