Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică transferul la FCSB? ”Comite prea multe greşeli. Parcă îl ia somnul pe teren!”

Pică transferul la FCSB? ”Comite prea multe greşeli. Parcă îl ia somnul pe teren!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că şi-ar mai dori încă doi fundaşi centrali la FCSB, iar cu unul dintre ei se află în negocieri avansate.

Este vorba de internaţionalul finlandez Robert Ivanov (28 de ani), legitimat în Polonia, la Warta Poznan, care va rămâne liber de contract în această vară.

Robert Ivanov, mai gafeor decât Joyskim Dawa?

Presa din Polonia a anunţat că jucătorul este foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu FCSB, chiar dacă nimeni din anturajul ”roş-albaştrilor” nu a confirmat, încă, informaţia.

  • Robert Ivanov a fost titular şi integralist în ambele confruntări ale Finlandei cu România din Liga Naţiunilor (1-0 şi 1-1), din 2022.

Contactat de jurnaliştii români, omologii din Polonia au ţinut să-i avertizeze pe cei de la FCSB în privinţa lui Ivanov. Un jucător care poate fi foarte bun într-un anumit stil de joc, dar care are şi mari carenţe pe defensivă.

Aşadar, Gigi Becali caută un jucător care să-l înlocuiască pe Joyskim Dawa, cel care greşeşte din ce în ce mai des, însă ar putea da peste un jucător care o gafează la fel de mult precum camerunezul.

Este un fotbalist bun într-un sistem cu trei fundaşi şi să joace în centrul lor. Se simte bine cu mingea la picior, are un şut puternic şi e bun în duelurile aeriene. Este un jucător puternic, dar e în scădere de formă faţă de sezonul precedent.

A fost puţin inconstant. Ar fi o afacere bună pentru FCSB din punct de vedere financiar deoarece nu este un jucător scump, dar uneori comite prea multe greşeli. Din punct de vedere tehnic este peste Dawa, dar nu ştiu dacă va fi titular.

Câteodată parcă îl ia somnul pe teren, îşi pierde marcajul sau se poziţionează greşit. Nu poate fi considerat un jucător rapid, chiar dacă nici foarte lent nu este. Însă viteza nu este punctul său forte”, a declarat jurnalistul polonez Pawel Kielbus pentru spotmedia.ro.

În schimb, Robert Ivanov are o tehnică foarte bună pentru postul pe care îl are şi poate ajuta la construcţie, în funcţie de cerinţele trasate de antrenor.

Este destul de bun cu mingea la picior, pasează bine. Nu este o coincidenţă că este pe locul trei în topul jucătorilor care pasează cel mai mult din liga poloneză, cu 705 pase”, a completat Kielbus.

  • În cariera sa, Robert Ivanov a evoluat pentru PK-35, LPS, FC Myllypuro, FC Viikingit, Honka (toate din Finlanda), iar din 2020 este la Warta Poznan (Polonia).
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Ivanov.

Afla mai multe despre: ivanovpoloniadawa 

viewscnt
Articole similare