Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a pus ochii pe un jucător de echipă naţională

FCSB a pus ochii pe un jucător de echipă naţională

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că mai doreşte doi fundaşi centrali la FCSB, iar primele nume au început să fie rostite ”pe la colţuri”.

Unul dintre fundaşii doriţi de FCSB, conform gsp.ro, este finlandezul Robert Ivanov, în vârstă de 28 de ani, legitimat în Polonia, la Warta Poznan.

  • De la Warta Poznan s-a transferat şi Jayson Papeau la Rapid.

FCSB îl vrea pe Robert Ivanov

Contractul lui Robert Ivanov cu Warta Poznan expiră în această vară, iar ”roş-albaştrii” vor să profite. Conform sursei citate, negocierile dintre FCSB şi fundaşul central finlandez sunt în toi, cu mari şanse de reuşite.

Robert Ivanov este exact pe placul lui Gigi Becali: ieftin, înalt (1,92 metri), cu experienţă la nivel internaţional. Fotbalistul are 20 de prezenţe în tricoul naţionalei Finlandei, fiind om de bază în garnitura nordicilor.

  • Robert Ivanov a fost titular şi integralist în ambele confruntări ale Finlandei cu România din Liga Naţiunilor (1-0 şi 1-1), din 2022.
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Ivanov.

În acest sezon, Robert Ivanov a fost titular indiscutabil la Warta Poznan, formaţie care ocupă locul 6 în campionatul Poloniei, cu şanse doar matematice pentru a mai prinde un loc de cupele europene.

  • În 2022, Lech Poznan a insistat pentru transferul lui Robert Ivanov, însă Warta nu l-a lăsat să plece.

În cariera sa, Robert Ivanov a evoluat pentru PK-35, LPS, FC Myllypuro, FC Viikingit, Honka (toate din Finlanda), iar din 2020 este la Warta Poznan (Polonia).

De asemenea, FCSB ar fi interesată şi de achiziţionarea fundaşului central portughez Andre Duarte, de la U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: warta poznanrobert ivanov 

viewscnt
Articole similare